Politie spreekt hartig woordje met marihuana rokende studenten

9
Drugsverdachte begon sedert uitbreken pandemie uit stress te roken

De politie van Nieuw Nickerie ontving vrijdag de melding van de directeur van de scholengemeenschap Nickerie, dat twee studenten K.M. (19 ) en W.K. (19) met marihuana in hun bezit zijn betrapt.

De wetsdienaren deden de school aan voor onderzoek en troffen een ‘stickey’ (vermoedelijk marihuana) aan op K.M. terwijl op W.K. een schaar, vloeipapier en sigaretten werd gevonden.

Na afstemming en op instructies van het Openbaar Ministerie in Suriname werden de jongens in het bijzijn van hun ouders aangesproken. Aan hun werd er op de negatieve gevolgen van drugsgebruik gewezen. Zij beloofden ‘het spul’ nooit meer te gebruiken.

Beide studenten mochten naar huis nadat zij kort waren verhoord.


9 REACTIES

 1. Over het westelijk halfrond,is het gebruik van canabis(Marihuana)gelegaliseert en vrij te koop,Suriname is het enige land waar het nog verboden is!Tijd om de wet aan te passen!
  gemodereerd

 2. laat die studenten rustig hun joint roken. Ga die criminelen in de regering die cocaine exporteren maar aanpakken en hun leider en moordenaar DDB
  gemodereerd

 3. Joint rokers worden lui en mellow. Nou dat zijn de Surinamers al van nature dus laat ze lekker hun jointje roken.
  Werken doen ze toch niet dan maar versuft voor hun uitstaren en doen ze niemand kwaad. Land is toch al naar de kloten een joint kan dan geen kwaad.
  gemodereerd

 4. Ik zeg zowl de studenten als de criminelen aanpakken. Want nu is het een sticky en later roofovervallen. Want dat spul moet wel bekostigd worden of niet?
  Natuurlijk kan je langs bij pipa winti, hij zal zijn winti blazen. Alsof coffe shop heilig makend is.
  gemodereerd

 5. De coke leider toont nu aan in welke regeerperiode zoveel drugs uit Su geschept wordt.
  Maar genoeg debielen met Bouterse syndroom.
  Denkt de politie dat de jongemannen gaan stoppen?? Worden slimmer
  gemodereerd

 6. laat die gasten of zijn ze nog jong of al ouder toch gewoon roken , en hun longen vernietig zijn is het hun ding , maar als het zover is , sorry we kunnen u niet meer helpen ,
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.