Zijing Mining presenteert plan van aanpak Rosebel aan president

7
Zijing Mining presenteert plan van aanpak Rosebel aan president

Een delegatie van Zijing Mining in Suriname heeft op vrijdag 24 februari een bezoek gebracht aan president Chandrikapersad Santokhi. De delegatie bestond onder andere uit de oprichter van Zijing Mining, de General Manager alsook de Manager die de Rosebel Gold Mines zal leiden.

President Santokhi gaf aan dat Suriname openstaat voor investeerders en dat die mogen rekenen op volledige ondersteuning van hem. De Zijing delegatie zei ingenomen te zijn met de ontvangst en dat er nagegaan zal worden, waar nog interesse bestaat vanuit Chinese bedrijven om te investeren in Suriname.

Het management van Zijing gaf aan dat de operaties te Rosebel op de gebruikelijke wijze voortgang zullen vinden. Er zullen investeringen worden gepleegd, om niet alleen meer te halen uit de bestaande mijn, maar ook dat de aandeelhouders, de staat en de werknemers er beter van zullen worden. Tevens sprak het management van Zijing de hoop uit, dat de werkzaamheden niet zullen worden gestagneerd.

De Surinaamse president sprak de hoop uit dat de werkzaamheden vlot zullen verlopen en wenste het management van Zijing Mining succes toe met de plannen te Rosebel en haalde nogmaals aan dat Zijing mag rekenen op zijn ondersteuning.


7 REACTIES

 1. Domme kracht Ray en de rest die man moet vrij komen jullie hebben allemaal commentaar zeg iets verstandig verstandig slap gelul
  gemodereerd

 2. Keiharde afspraken maken en laat ze ons goud niet voor een appel en een ei wegdragen. Er gaat al veel rondhout goedkoop naar China, de supermarkten in Suriname zijn in handen vd Chinezen, ze doen aan witwassen van valuta, Suriname heeft nu al een hele grote schuld met renten bij hen, waarvan zij geen soepele regeling voor willen hebben om dit af te lossen.

  Er zijn landen als Griekenland, waar ze de hele haven in handen hebben en bepalend zijn, Suriname is ook hard op weg die kant op te gaan door de schulden die de regering ddb en aloebaba net hen getekend heeft.

  Suriname is zo goed een provincie van China geworden/ gemaakt door de regeringen ddb en aloebaba, ndp-rovers. Deze criminelen hebben Suriname vermietigd, grote schulden met hoge renten opgezadeld, grote armoede en grote ellende bij de Surinaamse bevolking, zelf verrijking en deze criminelen lopen gewoon vrij en blij in Suriname rond en willen nog meer chaos scheppen.

  Het volk ziet niet wie ze in deze grote armoede en grote ellende heeft gebracht.

  De huidige regering probeert met maatregelen die ze treft met de crediteuren, oa China betere overeenkomsten te hebben, soepele afbetalingsregering, lage renten, wellicht een deel vd schulden kwijt te schelden, betalen als Suriname inkomsten heeft uit de aardolie- en gasbronnen in blok 58 voor de kust van Suriname. Hierdoor uit de huidige inkomsten meer valuta over te houden en van hey IMF te ontvangen om voor de burgers verlichting te brengen. Het IMF stelt eisen dat Suriname haar huishoudboekje in orde maakt. De verhoogde brandstof en gasprijzen en BTW invoering zijn daarom voor nodig. Hiermee kan de regering haar huishoudboekje in orde krijgen en met deze inkomsten nagaan voor welke posten geld beschikbaar is voor de samenleving.

  Het is de regering van ddb, aloebaba, jenny simons, bouva, abrahams, jules wijdenbosch, alibux, misikaba, ( ex-) ndp- DNA- leden die voor deze armoede crises en verval in Suriname hebben gezorgd, maar ook de domme paarse kakkerlakken die op 25 Mei 2010, 25 Mei 2015 massaal op de ndp, ddb gestemd hebben. Zie dat vanaf 25 Mei 2010 bij de regering van ddb de grote armoede en grote ellende bij de bevolking in Suriname is ontstaan.

  Volk van Suriname, Surinamers weet u het nog dat tijdens de laatste regering van ddb hij een zeer grote lening met een hoge rente afsloot. Weet u dat nog? Weet u welke oppositie partij en leider van die partij een brief aan die crediteur van nu een brief geschreven had om dle lening met hoge rentepercentage niet te doen, omdat Suriname het niet zou kunnen af lossen? Weer u dat nog? Die lening met hoge aflossing kwam van die crediteur en ziet u nu het resultaat. En zo heeft de ndp, ddb, jenny simons, bouva, parmessar, overleden dilip sardjoe, de gevluchte boefdraad ( eerst directeur CBvS en later minister van Financien of omgekeerd) nog vele zaken gedaan die schadelijk zijn geweest voor Suriname. Dus ziet u waar de fout zit/ ligt van de huidige sociale, financiele en economische situatie vh land uw armoede en ellende, het leven zo duur geworden is, enz

  Waar is boefdraad, waar is ddb, jenny simons, bouva, abdul, misikaba, parmesar, dilip sardjoe, abrahams, de paarse kakkerlakken die op 25 Mei 2010 en 25 Mei 2025 en 25 Mei 2020 op de ndp gestend hebben? Het is de schuld van deze mensen, ddb die met de staatsgreep van 25 Februari 1980, 8 December 1982, Moiwana86 doden, Suriname tot een grote drugsdoorvoerland van Suriname hebben gemaakt vd Columbianen, militaire wapens en munitie die hij kocht in Brazilie en ruile voor drugs met de Columbiaanse drugshandelaren, zich zich zelf, gezin family en friends verrijkte, cambio’s, chotelal, combemarkt, goud vd CBvS zich zelf mee verrijkte, goudvelden, skaliens van zijn zoon, goud, diamanten naar Dubai bracht, militaire wapens verkocht, DEA in Panama ingreep, oppakte en opsloot in USA, Neks No Fout, enz.

  Volk van Suriname, Surinskers zie wie u in grote armoede en grote ellende gebracht heeft en wie op dit moment er alles aan doet, samen met het IMF, deze regeringscoalitie met zwakke schakels erin verlichting in te brengen. Hij is de beste politieke leider vd groorste coalitiepartij met specialisten om hem heen vd VHP dit dit inmense werk doet om u een beter leven te geven.

  Offers zullen gebracht moeten worden, zware offers en dat is nu aan de hand. ddb ea proberen dit tegen te gaan, omdat die weten dat die gestraft zullen worden voor hun misdaden.

  U gelooft toch niey dat ddb, jenny simons. parmesar( Yokokama, EBS ), bouva, abrahams, jules wijdenbosch, abdul, bravo van abop, de zoon van somo, of onervaren snuiters als neus, Curtis/ welke kennis en ervaring? politiek? pakitow, politiek?, welke kennis en ervaring? enz dit zware werk beter kunnen oplossen met een toverstok en tikken er mee en alle schulden van Suriname zijn opgelost en alle Surinamers weer vrij en blij kunnen leven. Zo eenvoudig is het niet.

  Laat president Chandrikaperkash Santokhi dit zware werk voor Surinamers internationaal met alle schuldeisers oplossen. De schuldeisers/ crediteuren weten dat er valuta te halen is uit de natuurlijke rijkdommen, maar ook dat Suriname bij hun grote schulden met hoge renten moet af betalen, maar niet over valuta beschikken.

  Ook Apa en Total weten dat er in blok 58 in Surinsme een Bonanza aan aardolie en gas is, maar willen het maximale uit halen voor zichzelf en aandeelhouders. Daarom spelen ze een vuile spel met Surinsme om nu nog niet te ontginnen.

  De huidige president Chan Santokhi is de beste politieke leider/ persoon in Suriname die deze uitdaging op dit moment kan oplossen internationaal. Hij en team zijn ermee bezig en het is zwaar, maar er is geen enkele andere methode op dit moment om zo uit te voeren. Het Surinaamse volk zal in deze zure appel moeten bijten.

  Wat wij Surinamers kunnen leren uit deze crises, eens maar nooit weer ndp. ddb, abrahams, jenny simons, bouva, abdul, jules wijdenbosch, militairen, die ook laag geletterd waren, neus, curtis, paluloejingens van Wageningen, ea aan de macht. Ze deugen niet.

  ddb, ea moeten zo snel mogelijk worden veroordeeld en worden opgesloten.

  Fri, Fri, Fri Suriname van criminelen, plunderaars en laten we hard werken om van Suriname een mooi land te maken door hard voor te werken.

  Kijk uit voor Surinaamse praatjesmakers uit de media mannen en vrouwen met een Afri stem
  of hete aardappel in hun mond op radiostations uit Nederland. Laat ze tomaten gaan planten.

  God Zij Met Ons Surinamers
  gemodereerd

 3. ai famiri, nog een dikkere strop van China om de magere hals van Suriname!!!!!!! Wanneer gaat men begrijpen dat China geen vriend is, maar een sluwe vos!!!! Suriname moet goed doorvragen wat deze marionetten van mr. Panda willen.

  Gado yepi wi
  gemodereerd

 4. Daar gaan we weer 🤭🇸🇷🔥💰💴💵💶💷 wisseling van de wacht , de ene heeft al genoeg verdient en gelijk een andere in de plaats.
  Zo blijft het maar door gaan zonder degelijk ontwikkeling in de het gebied ook de natuur wordt verwaarloosd en vernietigd.
  Als zij genoeg verdient hebben laten zij Suriname met een hoop MULEU SCHADE 🤷🤷‍♂️👹😭😭 zijn de beleidsmakers die Suriname economische onstabiel maakt ‘ ik houd mijn hard vast voor de noodlijdende of noodlottig ondergang van MAMA SRANANG 🇸🇷🇸🇷👎👎🇸🇷🔥🔥👀🤭🤷‍♂️🤷
  De komende generatie zal het niet makkelijk hebben.
  gemodereerd

 5. foutje bedankt he president , u geeft de gouddelving aan de chinezen en die chinees zei , er mag geen vertraging komen met het delven van goud , want xi wil zijn geld of in goud terug wat bouterse geleend heeft en nooit terug betaald heeft , echt stap op president u maakt het voor het volk niet beter , en weg met die chinezen , ons bos plunderen ze ook al dankzij bouterse
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.