Wapens aangetroffen tijdens controle bij roadblock

6
Wapens aangetroffen tijdens controle bij roadblock
Foto (c) Korps Politie Suriname

De stootgroep van de politie bij gestaan door leden van het Arrestatie Team (AT), het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), Penitentiare Ambtenaren (PA) en de Beveiliging en Bijstanddienst Suriname (BBS) hebben in de namiddag van woensdag 22 februari te Saronbrug en aan de Ringweg Noord roadblocks gehouden.

Op de automobilist Diego D. is te Saronbrug aangetroffen en in beslag genomen drie (3) vuistvuurwapens met vier (4) patroonhouders en eenenvijftig (51) patronen meldt het Korps Politie Suriname.

Daarnaast zijn er drie voertuigen in beslag genomen, van wie de drie (3) bestuurders geverbaliseerd zijn ter zake de onderstaande overtredingen, te weten:

 • Rijden zonder dat het voertuig verzekerd is
 • Het voertuig niet te hebben gekeurd
 • Niet in het bezit zijn van een rijbewijs.

Hierna is deze zaak voor verdere afhandeling overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven


6 REACTIES

 1. Goed werk illegale wapens moeten uit de samenleving,mijn familie hebben allemaal wapenvergunning, zonder hun begeleiding zal ik nooit verder gaan dan paranam
  gemodereerd

 2. Goed zo eenheden politie.
  Die kerel had duivelse plannen die gelukkig voor ons allen, is mislukt door knap optreden van jullie
  gemodereerd

 3. De verdwenen wapens uit opa’s wapenkamer duiken nu her en der op. De politie zou hier meer werk van moeten maken.
  gemodereerd

 4. Hopen dat de rotte appels binnen de instituten deze wapens niet teruggeven. Het is nu dweilen met de kraan open. Of de wapen kunnen intern weer gestolen worden en komen weer terecht bij de rovers.
  Wie is te vertrouwen. Ook chantoki kan Su niet meer redden. Hij is meer bezig om te kijken hoeveel posities zijn vrouw allemaal kan hebben. Hij is niet meer geloofwaardig en terecht.
  gemodereerd

 5. En worden ze via de achterdeur verkocht. Jullie geloven echt in het korps he de eerlijke plunderende agentjes van Suriname.
  gemodereerd

 6. mazda de vries , dus je gaat ook niet verder dan zanderij , en ook niet over de bosjesbrug en ook niet naar groningen , nou met een mazda kan je overal komen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.