zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw vraagt politie om echtgenoot die haar vaker mishandeld kans te geven

Vrouw vraagt politie om echtgenoot die haar vaker mishandeld kans te geven

-

Does Travel - naar Suriname

 
De 55-jarige Binaikumar R. heeft een hele lieve vrouw, die haar levenspartner ondanks alle mishandelingen steeds vergeeft.

Zondagavond kwam de man in beschonken toestand thuis en mishandelde zijn vrouw zonder enige aanleiding. Daarna bewapende hij zich met een kapmes en dreigde de vrouw daarmee te zullen dood kappen.

Op dat moment was een dochter (33) van het echtpaar uit Nederland op bezoek in Suriname. Ze maakte alles mee en schakelde de Surinaamse politie in. Ze vindt dat haar moeder haar vader steeds in bescherming neemt.

Ongeveer een maand terug sloeg de man zijn vrouw met stuk hout aan haar linker knie, waaraan ze vier maanden terug geopereerd was. De dochter is erg boos op haar vader en vindt dat hij dit niet kan maken; haar moeder moet al te vaak slagen incasseren.

Volgens de dochter heeft haar vader eens haar broer, die op hetzelfde erf woont met een houwer verwondingen toegebracht. Ook toen nam de moeder het voor hem op en kwam de verdachte vrij.

Bij een buurtonderzoek kwam de man ook negatief in beeld. Hij zoekt ruzie met een ieder.
 
Desondanks verzocht de vrouw de politie om haar man niet op te sluiten en hem een kans te willen geven. Ze vindt dat haar man ziek is en hem daarom vergeeft. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd de verdachte op verzoek van zijn levenspartner in vrijheid gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Okay dan ,tot de volgende pakslaag en mishandeling.
  Die vrouw heeft het tot een gewoonte gemaakt om haar mishandelaar te blijven vergeven en alle pijn en leed die hij haar bezorgd, te verdragen.
  Deze vrouw wil niet geholpen worden en de mishandeling daar vraagt ze zelf om.


  gemodereerd
 2. …deze man , 99 % ckrs het gaat niet goed komen! In deze samenleving, het leven is al zo stressen en al hij 1 keer of in een week lang niet eens een glasje drinkt…??! Dan gaat hij zijn heel gezin als zoutvlees stukjes snijden…

  Ik snap dat deze mevrouw sterk van zijn mz´ houd.

  1 wil zij nog in leven blijven en gelukkig verder

  2 of dan, wil zij vroegtijdig haar ziel verlaten!

  Mocht te zijn hij echt wil veranderen en hij wil een normale leven wil, moet hij per direct moeten stoppen met drinken , maar dan moet hij wel kunnen beheersen zonder , even wennen en niet als een beest nadoen.

  Dan zal het zeker wel lukken voor de familie vrede en op rust komen en verder leven,

  Zoniet…laat de hel daar of verwijderd van zulke deze gasten.

  Ik heb 2 gekend en ze leven niet meer in mijn tijd jongere jaren , bij de buren ergens in de buurt keizerstraat ,drhr sophie redmon straat die tijden ,din oso prasi …dus!!

  Oppassen mevrouw en ook aan u dochter de rest van de Familie.

  Succes !


  gemodereerd
 3. Dat heb je eenmaal in een land als Suriname met een corrupte OM en politie.In Nederland is zoiets ondenkbaar. In Nederland zou dit nooit gebeuren na de vele vrouwen die uiteindelijk gedood werden door de partner.In Nederland heeft men zijn les geleerd. De vrouw is labiel. Na vele mishandelingen neemt ze het nog steeds op voor de man die haar zwaar mishandeld.Heeft waarschijnlijk met de cultuur te maken. De man moet gewoon opgepakt worden.De rechter moet hem gewoon veroordelen en in de gevangenis opbergen.Period!


  gemodereerd
 4. Femicide of vrouwenmoord gebeurd steeds vaker,die mishandelde vrouw doet er goed aan die dronkelap de deur uit te gooien,voordat hij haar vermoord !


  gemodereerd
 5. !owroe gwentie doe todo na kras krasi luidt een bekend surinaams gezegde. Hopelijk word meneer niet overmoedig door zijn vrijlating en gaat hij de next time niet een stapje te ver in de mishandeling van zijn vrouw en kinderen..nuemand zal dan om een kans voor hem kunnen smeken.


  gemodereerd
 6. @RobG
  Ah kijk,@RobG die vindt dat plunderaars,rovers en vernielers zoals pakittow , niet gestraft dienen te worden want ze zijn veel beter dan de echtgenoot die zijn vrouw mishandeld@RobG overal ter wereld is het zo dat familieleden onderling blijven vergeven en een politie rapport intrekken.De politie kan dan niks anders doen dan de partijen een waarschuwing te geven en heen te zenden. Bij sprake van moord dan treed de politie op want dan telt vergeven en vetgeten niet.
  Ben je ooit naar school geweest?
  Dit alles valt onder basiskennis.


  gemodereerd
 7. RobG, wat klets je? Ook in Nederland komt dit verschijnsel voor. Straks ga je ook nog beweren dat vreemdgaan in Sodom en Gamorrah Nederland niet voorkomt.


  gemodereerd
 8. RobG, tot welk soort ongedierte behoor je? Je lult gewoon uit je vetnek. Nederland dit Nederland dat. Dit speelt zich af in Suriname ja! Je probeert gewoon de boel op te hitsen, maar het gaat je niet lukken. Je bent en blijft een wanstaltig gedrocht.


  gemodereerd
 9. @ Ray

  Een rustig tegen @ RobGay, hij is een Wereld Econoom en ook
  tevens, een beroemde straf pleiter. RobGay weet precies dat
  de OM en politie corrupt zijn, als zijn voormalige Baasje!
  Hij is lang uit beeld, misschien was hij in het gevang als zijn
  foute vrienden. De vrouw van (Binaikumar) moet hem elke dag
  langzamerhand vergiftigen, dan is het afgelopen met deze domme eikel.


  gemodereerd
 10. Ik denk dat sprake is van een geestelijke ziekte en dat gevangenisstraf niet helpt. Eerder denk ik aan psychiatrische hulp en begeleiding. Dr. Joemman en of Rasam wellicht ?Help aub dit gezin.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES