Invrijheidstelling Pakittow afgewezen door rechter-commissaris

23
Wordt Pakittow poging tot doodslag ten laste gelegd voor inrijden truck op politie?

Rechter-Commissaris mr. R.H. Elgin, heeft op het verzoek van raadslieden Mr. Benito Pick en Mw. Mr. Ch. Algoe tot invrijheidstelling van Stephano ‘Pakkitow’ Biervliet en ter voorgeleiding overwogen en beschikt, inverzekeringstelling rechtmatig te achten en invrijheidstelling af te wijzen.

Dat bevestigde advocaat Antoon Kaag zojuist tegenover onze redactie.

Bij de overwegingen zijn onder meer meegenomen de Wet Uitzonderingstoestand COVID-19 en richtlijnen, door de President van de Republiek Suriname getroffen, specifiek gericht op aanpak minimaliseren COVID-19. Het onderzoeksbelang is door de rechter-commissaris aanwezig geacht.

De Raadslieden van Pakkitow gaan in hoger beroep tegen het besluit. Pakkitow verblijft nog steeds te Santo Boma.


23 REACTIES

 1. Jullie zeuren mang
  geef die man gewoon amnesie
  Recht voor 1 recht voor allen
  recht van meningsuiting
  recht van demonstratie
  wat willen jullie nog meer
  gemodereerd

 2. Covid richtlijnen??? WTF….dan moest de politie niet met hem in gesprek gaan en afspraken maken voor de protestmanifestatie. Wamt dan heeft KPS zich ook niet gehouden aan covi d protocollen.. Jullie Zoeken gewoon eem reden.
  FREE PAKKITOW !!!!!
  gemodereerd

 3. Er moet gewoon onderzocht worden wat zijn betekenis is geweest dat het zo uit de hand gelopen is en dit in het geheel bekijken van de financiële, sociale, economische situatie van het land en de Surinamers.

  Want ook de overheid heeft gefaald en ook dat moet onder de loep worden genomen, ja toch? Maar wie moet de overheid dan oppakken en opsluiten. De instanties overheid die voor de veiligheid, orde en rust in Paramaribo, enz hadden moeten zorgen voor bescherming van have en goed en lijf van de slachtoffers.

  Laat Pakito vrij en zorg ervoor dat hij geen martelaar wordt.

  Er zijn door zijn oproep om een protestactie te houden zaken verkeerd gegaan. Kijken wat hij fout gedaan heeft, wat zijn rol is of niet met de plunderaars, enz.

  Nogmaals de overheid heeft ook gefaald en zeer grote fouten gemaakt. De veiligheid, orde, rust, het vege lijf, have en goed van vele ondernemers en hun werknemers kon de overheid, politie, militairen, enz niet bieden.
  gemodereerd

 4. Geweldige motivatie van de afwijzing. Deze man die zichzelf aks activist neerzet is in werkelijkheid een terrorist. Stuur hem naar Guantamo Bay en laat hem daar lekker verrotten.
  gemodereerd

 5. Toen er overstromingen in Suriname waren enkele jaren geleden, werd door J.Raymann een tv-geldinzameling gehouden hiervoor om deze dorpen in stand te houden.

  Toen het COVID-19 virus de kop in Suriname op grote schaal op stak, werd op Nederlsnd een berorp gedaan om hulp te bieden en het gebeurde.

  Toen ddb in de jaren 80, 90 vd vorige eeuw militaire wapens en munitie en in de 2010- 2020 in Brazilie kocht en hiermee op de Surinaamse bevolking richtte, zelf bij protesten op het Onafhankelijkheidsplein, waren er scherpschutters met moderne wapens met teloscoop die zo iedere demomstrant kon uitschakelen. Niemand die daar over een woord durfde tegen te zeggen, bang en laf.

  Nu blijkt dat de politie in Surinamd niet over wapens, schoeisel, Bereden politie ( politie te paard), politie auto die kan worden ingezet om proteststanten met water kan plat spuiten, politiehonden, traangas, enz beschikt om bij demonstraties plunderaars en zij die zich niet san tegels houden te beschikken, maken bejaarde radio mannen in Nederland ea in Surinsme zich grote zorhen met allerlei niets zeggende argumenten.
  Het zijn rare smuiters die hoog bejaarde radiomannen in Amsterdam, uitschelden en de wijsheid in pscht hebbrn hoe het moet gebeuren in Suriname. Vraag ze wat ze in de politiek in Nederland en Suriname voor Surinamers hebben bereikt.

  Z.E. president Chandrikaperkash Santokhi doet niets verkeerds om bij president Rutte een verzoek te doen voor ondersteuning voor het KPS.

  Ook El Vene had in zijn tijd aan Ned ern verzoek gedaan voof militaire wapens. Er kwam van de Antillen een legervliegtuig met militaire wapens op vliegveld Zanderij.

  Er is dus niets mis met wat Chan nu doet.
  gemodereerd

 6. Thuis bij ddb aan de Patrijsstraat in Leonsberg had ddb in het geheim een hele militare opslagplaats in zijn woning.

  Wat is er met deze wapens en munitie gebeurd?

  Surinamers mogen hun borstv wel
  flink nat maken als ddb gaat worden opgesloten in SB. Men moet goed opletten, wat hij allemaal zegt in Ocer. Laat men die video maar goed eens weer gaan bekijken en beluisteren en denken dat het een grap is dat hij maakt.

  Een kat in het nauw gedreven, kan rare sprongen maken. ddb heeft ook gezegd dat hij nooit de hebangenis in gaat. De rechter gaat het vonnis geven 20 jaar straf.

  ddb heeft ook gezegd, het was zij of wijz? Wie eerst schiet. Hij zegt ook dat hij militair is. Dame gambiet. Vele zaken dat men op alles voorbereid moet zijn.

  En toch doet men in Suriname als hun neuzen bloeden.

  Waar zijn de gestolen militaire wapens. Niemand wist dat hij thuis over beschikte. Toen men er achter kwam, waren ze gestolen.

  Ben ik nou zo slim of zijn jullie zo dom?

  Als er weer fout gaat, zie wie allemaal slapen. Die man geeft meer dan genoeg aan dat het zij is of mij?
  gemodereerd

 7. Na de verkiezingen van 25 Mei 2020 waren Bravo, Chan en ddb in het presidenieel paleis, ja toch?

  Wat voor uniform had ddb aan en waarom?

  Wie denkt dat hij de clown wilde spelen, moet weten dat die man soldaat is geweest, hij president af was en in het nauw zit.

  Dus blijven jullie maar dromen en niet op sl zijn
  uitspraken letten.

  Laat de beveiligingsdienst alles maar weer goed onder de loep gaan nemen.

  Pakkitow heeft al bewezen hoe zwak het leger en politie is en men doet als het om ddb gaat dat alles onder contole is. Waar zijn de verdwenen militaire wapens met minitie?
  gemodereerd

 8. terecht laat die biervliet een tijdje op zijn blaren liggen , en die viera kan toch naast hem gaan liggen als gezelschap , ha ha hoger beroep , volgend jaar misschien , dus 10 maanden knus aan elkaar , mooi toch
  gemodereerd

 9. Pakito heeft niks misdaan,dit is je reinste vorm van willekeur en intimidatie door de corrupte O M in Suriname klacht indienen bij de OAS….De strijd gaat door till the end.
  gemodereerd

 10. Passant, u heeft volkomen gelijk. Ze lullen uit Nederland, hoe het hiermee in Suriname moet, dient sabisos. Maar komen zelf niet hun schouders eronder zetten.
  Ik mis toch een belangrijke item in het ten laste gelegde, nl het op een potentieel moordvoertuig bevinden, die op de mp mobiele eenheid wilde inrijden. Dat is tenminste poging tot doodslag.
  gemodereerd

 11. Ja mang, in dit artikel mis ik “de echte zaken”
  Poging doodslag/zware mishandeling; opruiing vernielingen , aansporen diedstal enz… want daarvoor moet ie zitten. En idd “recht voor een recht voor allen”.. dus opsluiten.
  Waarschijnlijk heeft ie geld gekregen om voor de zitting van bouta ( eind maart?) een opstand te creeeren. Hij maakt misbruik van “de armoede “ van de mensen; misleiding om zijn doelen te realiseren.. er zijn al genoeg van dit soort kojo’s in de Sur politiek.. keer op keer komt er zo’n groepje aan de macht.. nu ook weer
  gemodereerd

 12. In feite heb ik helemaal geen medelijden met deze dwaas die Santokhi en zijn VHP hebben gebruikt om de vorige regering te dwarsbomen. Nu voelt hij aan den lijve hoe de duivel hem thans heeft gepakt. Zijn grootste tegenstanders op dit moment binnen de VHP zijn de house niggers van Samson en consorten. Maar er komt een dag waarop ook deze house niggers door dezelfde VHP afgerekend gaan worden.

  Maar Pakkitow waande zich oppermachtig en voelde zich te trots om publiekelijk zijn excuus aan te bieden aan de vorige regering en aan het volk van Suriname.Karma is een bitch. Dezelfde Karma gaat afrekenen met Satokhi en zijn VHP.Repeat MY WORDS
  gemodereerd

 13. Hij had de truck nooit opdracht moeten geven om over de militairen heen te rijden daar heeft hij een grote blunder gemaakt. Op dat moment voelde hij zich oppermachtig. Hij weet nog steeds niet dat hij misbruikt wordt door topschakers als een pion op het schaakbord.
  gemodereerd

 14. delict 17-2-2023:

  actief organiseren van criminele bendes

  aannemen van financiele smeergelden van ndp voor criminaliteitsopvoering 27-2-2023

  actief op de been brengen van criminele bendes op 17 februari 2023

  in georganiseerd verband vernietigen van het dna gebouw en terrein op 17 -2-2023

  opzettelijk vernietigen van de openbare weg dmv weghalen van stoeptegels om het dna gebouw daarmee te vernielen

  opzettelijke brandstichting auto,s

  opzettelijke poging tot brandstichting overheidspanden

  opzettelijke poging tot brandstichting hoekgebouw

  opzettelijke plundering van winkels

  opzettelijke mishandeling van chinese winkeliers.

  opzettelijk proberen militairen dood te rijden met soundtruck

  opzettelijke brandstichting in militaire truck vol militairen
  etc etc

  allemaal goed georganiseerd en gefinancieerd door de ndp. de paarse stront.

  hij moet gewoon hangen gezien de miljoenen us aan materiele en psychysische schade aan land en volk.
  gemodereerd

 15. Robgetverderie, vuile racist dat je bent. Laat weten, wanneer je zg weer naar Suriname komt en ga surinamers, dient volksvertegenwoordigers zijn, uitschelden vóór house niggers. Jij waant je in Nederland oppermachtig. Ga je eigen volksverlakkers informatie de 2e kamer uitschelden, jo nederlander…….en blijf met je fieters van ons land af, jo sebrefata en gatlikker van de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D.
  gemodereerd

 16. Dat dom WATje snapt niks van het rechtssysteem. Die jongen is nog niet veroordeeld, want de rechter-commissaris verlengd alleen het voorarrest met 30 dagen meestal. Het hoger beroep is misschien al volgende week aan de gang. Dus jou blijdschap is alleen maar domme haat jij achterlijke WrAT. Ga eens wat kennis vergaren voor je je onzin verspreid.
  gemodereerd

 17. Hoogmoedswaanzin heeft ertoe geleid dat meneertje geen toestemming heeft gevraagd om te demonstreren. Dat moet volgens de regels bij de DC. Idem dito bijvoorbeeld in Amsterdam bij de burgemeester. Duidelijk of nog niet..

  Wat denk jezelf? Gebruik uwe grijze massa.
  Je krijgt de gelegenheid om je mening te uiten, zonder officiële toestemming.
  En wat doe je, misbruik maken van je democratisch recht. Je eigen partij laat je nu vallen, net als de kiezers in 2020. Zelf robg laat je nu in de steek, ach.
  Zelfreflectie jonge…

  Geen enkele brief naar geen enkele internationale orga zal jullie helpen. De regering heeft helemaal niets verkeerds gedaan.
  De internationale orga’s willen rust en vrede op aarde, er is al genoeg chaos.
  gemodereerd

 18. ha ha die hansje , oh oh het virus dat je hersenen aantast doet zijn werk , mooi en er is geen vaccin voor , en daarom vertel jij onzin , jou onzin wordt afgewezen
  gemodereerd

 19. moet je die robg eens horen lullen , jij was vier maanden hier , wat deed jij dan hier , bouta en hoefdraad aanbidden in de duivelsgrot ocer, echt jij bent de dwaas dat jij biervliet in de grond drukt , je zou je vriend vermoorden he , maar dat deed ddb ook , hij vermoorde zijn beste vriend Horp omdat hij niet eens was dat ddb bleef moorden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.