donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken automobilist zonder rijbewijs klemgereden: bedreigde met gasbuks 

Dronken automobilist zonder rijbewijs klemgereden: bedreigde met gasbuks 

-

Does Travel - naar Suriname

De 45-jarige Errol K. veroorzaakte maandag een aanrijding op de Indira Gandhiweg in Suriname. Hij belandde met zijn auto op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de aanrijding. Hierna reed de veroorzaker gewoon door.

Mireille, de benadeelde heeft het niet daarbij laten liggen. Ze zette een achtervolging in en kon de veroorzaker ter hoogte van de Livirnoweg klemrijden.

Errol stapte uit en liep wankelend naar Mireille. Ze merkte op dat de veroorzaker stomdronken was. Hij ging daarbij zonder enig aanleiding tekeer tegen haar. Hij liep daarna naar de linkerkant van zijn auto en deed daarbij bedreigende uitlatingen.

De vrouw zag een wapen op de linkerzitting van de auto van Errol. Voordat de veroorzaker het wapen kon bemachtigen, pakte Mireille het van de zitting. Ze schakelde daarna de politie in, die na de melding ter plaatse ging.

De dronken man werd door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Bij onderzoek bleek dat de man niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Hij werd door de politie na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De verdachte wordt rijden onder invloed (art. 3), wegrijden na een aanrijding (art. 4), niet in het bezit zijn van een rijbewijs (art.7) en bedreiging verweten. Het wapen betreft een gasbuks kaliber 4.5. Volgens de politie is er geen vergunning voor nodig.

In het belang van het onderzoek blijft Errol in politie arrest.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Deze #PP moet niet gearresteerd worden, maar gelijk dood-
  geschoten worden. Voor het zelfde geldt had hij een paar mensen dood kunnen rijden. In Nickerie hebben ze last van
  ratten, en in de Stad van Apen die roven en apen zonder rijbewijs. Oooooo Sranan, wat overkomt je mi Gado baja!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Je hebt wel geen vergunning nodig voor een gasbuks (ik heb zelf een exemplaar), maar je kan iemand er wel mee verwonden of doodschieten. En als je iemand nu doodmaakt met een wapen, dat wel of niet gedekt is door een vergunning, maakt voor het slachtoffer niets uit.


  gemodereerd
 3. Power vrouw!
  Goed dat die mang van de weg is gehaald en nogmaals…
  Hulde aan deze dappere vrouw!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES