Ook Siebrano Pique meldt zich bij de politie

6
Siebrano Pique

De activist Siebrano Pique heeft zich dinsdag samen met zijn advocaat aangemeld bij de politie van Nieuwe Haven in Suriname. Dit bevestigt zijn advocaat Derrick Veira tegenover Waterkant.Net.

Volgens de raadsman is zijn cliënt naar Geyersvlijt overgebracht door de Surinaamse politie om verhoord te worden.

In een eerder gesprek met redactie zei Pique dat hij zich niet bemoeide met het protest van vrijdag 17 februari, waarbij er rellen waren uitgebroken. “Ik heb niet deelgenomen aan het protest”, zei hij.
 
Over zijn lot wordt binnen zes uren beslist of hij door het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt vrijgelaten of in verzekering wordt gesteld.


6 REACTIES

 1. So so lafoe.Hij was de man die Pakitow aanraadde om zich niet te melden bij de politie.Voor zulke kleinigheden gaan ze je niet ophalenEn nu meldt hij zichzelf aan.So so bigi mofo.
  gemodereerd

 2. De regering en de rechtelijke macht schijnen de kluts kwijt te zijn. Niet alleen Tante Jenny moet schrijvem naar internationale organisatie’s maar alle oppositie partijen en partijen buiten DNA. Nu wil ik del castillo horen. Geen vrije meningsuiting, geen recht om te protesteren
  gemodereerd

 3. Hij stond model voor het standbeeld van Kwakoe,ook zo eentje die de veroordeelde moordenaar / cocaine dealer als rolmodel heeft,NEKS NO FOUT,IF AI BOS MIK A BOS .
  gemodereerd

 4. Natuurlijk is Picolet niet verantwoordelijk. Het is die domme Parkiet die zich voor het karretje heeft laten spannen. Die mafiabaas moest nog met hem afrekenen en dit is ’t kleingeld wat hij terug krijgt. Weet U nog. De slaap- en waakmomenten in het NIS waar deze domme vogel fraude door de NDP heeft kunnen voorkomen. Mede dankzij Parkiet moet de mafiabaas nu 20 jaar brommen.
  Of Parkiet nou wel geld of geen geld voor deze actie heeft ontvangen, laat ik in het midden, maar duidelijk is dat hij is aangestuurd. Hoe wist hij zo zeker dat er duizenden mensen zouden deelnemen aan de actie en alles plat zou gaan, maar wist wellicht niet wat hem te wachten stond.
  Het is niet de NDP of een Picolet die de Kadercriminelen heeft opgeroepen het voortouw te nemen. Maar wel in diezelfde tijdlijn een vage kadermeeting houden en ondertussen achter de schermen de cellen instructies influisteren. Slimme set van deze barbaarse organisatie. A no mi hoor je ze later zeggen.
  Nog steeds niets geleerd van een Van Trikt, Kromosoeto, Boefdraad en vele anderen. Who’s next?
  gemodereerd

 5. Debby waarschijnlijk heb je niet door dat het gaat niet om het protesteren maar om het eventueel ophitsen tot plunderingen.
  gemodereerd

 6. @Debby: heb je alleen wkn als mediabron? Mw Delletje heeft zich zaterdag al op de radio laten horen dat ze het plunderen en het ophitsen kwalijk vond. Dokkenburg heeft gekregen wat hij zocht eerst de mensen ophitsen en dan als een Awarie de benen nemen als het grimmig wordt. Hij heeft zijn volgelingen in wanhoop in de steek gelaten Hij is een LAFAARD!
  Pique werd steeds dwarsgezeten in leiderschap van door hem georganiseerde acties door Dokkenburg die het steeds overnam. En Dokkenburg heeft gefaald!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.