maandag, april 15, 2024
HomeOnderwerpenEconomieGoudexportvergunningen met vervalste hantekeningen en stempels in omloop

Goudexportvergunningen met vervalste hantekeningen en stempels in omloop

-

Does Travel - naar Suriname

Het is gebleken dat er momenteel in Suriname goudexportvergunningen voorzien van vervalste handtekeningen en stempels in omloop zijn.

Aroen Jadoenathmisier, waarnemend voorzitter van de Deviezencommissie, zegt dat het Openbaar Ministerie daarvan reeds in kennis is gesteld en een grondig onderzoek zal laten instellen met betrekking tot de geconstateerde vervalsingen.

Aan belanghebbenden wordt gevraagd alertheid te betrachten en in voorkomende gevallen onmiddellijk in contact te treden met de Deviezencommissie op de telefoonnummers 470050 en 470075.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Onder andere hiertegen en tegen de gepresenteerde begroting, die van alle kanten rammelt, moeten pique en pakito de straat op gaan. Een onvolledige begroting bij grotere inkomsten voor het land ontbreken, grote bedrijven afdrachten doen voor S Landskas of een pietluttelig bedrag afdragen ….dat is allemaal de reden dat t land geen geld heeft en steeds maar moet lenen. Wie betaald het gelag??? Het volk. Hiervoor moeten ze het volk oproepen mar blijkbaar zijn ze te stom om dit te begrijpen. Ik hoop dat de overige DNA leden eem motie van wantrouwen in dient tegen de regering….laten opdonderen. Stelletje garnalen.
  Ii ben trots op NPS …ze hebben ruggengraat getoond. Moest eerder maar liever te laat dan nooit. Mijn stem hebben ze in 2025.


  gemodereerd
 2. De criminaliteit in Suriname houdt maar niet op en hiermee wordt het land en de Surinamers de vernietiging in geholpen door deze criminelen.

  Wanneer gaat de overheid, Justitie en Politie, OM, enz hier keihard tegen optreden.


  gemodereerd
 3. Rara wie zullen achter deze fraude zitten.
  De Kaloti goldmint ligt daar voor spek en bonen te Zanderij…


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES