woensdag, juni 12, 2024
HomeNieuws uit SurinameDNA-lid Sham Binda op 69-jarige leeftijd overleden

DNA-lid Sham Binda op 69-jarige leeftijd overleden

-

Does Travel - naar Suriname

Sham Binda, lid van De Nationale Assembleé in Suriname, is overleden. VHP fractieleider en partijgenoot Asis Gajadien heeft dat zojuist bekend gemaakt voorafgaand aan de begrotingsbehandeling in het parlement.

Binda was een Surinaams ondernemer, bestuurder en politiek activist. Hij was directeur-eigenaar van een restaurant en een exportbedrijf. Hij was tot 2007 ondervoorzitter van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) en sinds ongeveer 2007 voorzitter van Associatie van Kleine en Middelgrote Ondernemingen in Suriname (AKMOS).

Daarnaast was hij een van de oprichters van het Burgercollectief. Tijdens de verkiezingen van 2020 werd hij als kandidaat voor de VHP gekozen in De Nationale Assemblée.

De Nationale Assemblee nam vanmorgen een minuut stilte in acht, in verband met het plotselinge overlijden van hun collega.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. Heel veel sterkte aan de Fam, Bina en tenminste een echte Gediplomeerd Officier, dan smeerlap bouterse. Ik denk dat leba Meije goed zijn werk doet.
    Maar doed mijn vriend Rust Zacht, hopelijk kom je terug.


    gemodereerd
  2. Persoonlijk gekend, heeft ons zeer goede adviezen gegeven. Dit heeft ons wel geraakt. De laatste keer probeerde ik hem te bellen en te appen, maar geen reactie ontvangen. Nu blijkt waarom. Die was doodziek thuis. Jammer Jammer. Maar familie heel veel sterkte.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES