zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieStraatrover slaat slachtoffer met tegel op het hoofd om mobiele telefoon

Straatrover slaat slachtoffer met tegel op het hoofd om mobiele telefoon

-

Does Travel - naar Suriname

Een 46-jarige man in Suriname, is zaterdag rond middernacht met een stoeptegel geslagen op het hoofd en vervolgens beroofd.

Volgens het slachtoffer R.G. werd hij plotseling aangevallen door de verdachte. Ze raakten daarna in een worsteling, waarbij de verdachte een stoeptegel pakte en daarmee het slachtoffer op het hoofd sloeg. Hierdoor liep de aangever een barstwond op zijn behaard hoofd op.

Hij bloedde hevig, waarna de ingeschakelde politie een ambulance belde. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De buit betreft een mobiele telefoon.

Van de dader ontbreekt nog elk spoor. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Laten asis en zn voorzitter nu hun bek komen openmaken over veiligheid. Als de gasbom straks verhoogd is kan je het niet meer buiten laten. De top van het land zijn de rovets en de onderlaag moet ovetleven door te roven. Slechtste regering. Waardeloos. Alle DNA leden en ministers en hoge pietjes hun adressen online bossen zodat de rovers daar gaan


  gemodereerd
 2. Je kunt ook overleven door te gaan werken, zelf te planten, te vissen of te jagen en zo je bestaan zeker te stellen. Dan hoef je niet te roven of te stelen. Maar het stelen en roven zit bij jullie genen, toch Debby???
  Het zijn allemaal jou soortgenoten die als ratten stelen.
  (uiteraard zijn er altijd uitzonderingen)


  gemodereerd
 3. Indien de dader opgepakt is (wordt) naar de slachtoffer
  brengen! En deze een moker geven, om deze zijn woede af te koelen op de dader. ”Saka saka”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Daarom alle rovers gewoon neerknallen, al is het met een illegale wapen, is gewoon hij of ik. Ik ga me gewoon verdedigen zodat die nooit meer gaat roven.


  gemodereerd
 5. bijlmer man(debby) , dus jij zet daar in de bijlmer jou vrienden hier aan om te gaan stelen bij mensen van de regering en DNA leden , jij bedoelt toch ook die DNA leden van de ndp en de bep toch , , ze moeten jou oppakken want jij pleegt criminele handelingen en dat is strafbaar


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES