zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSteekpartij na woordenwisseling tussen security en aanhangers car-audio battle

Steekpartij na woordenwisseling tussen security en aanhangers car-audio battle

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een car-audio battle zaterdagavond op een adres aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg in Suriname, is een woordenwisseling tussen de aanwezige security en aanhangers geëscaleerd in een steekpartij.

Vernomen wordt dat de beveiliging een groep aanhangers aansprak omdat ze tegen een hekwerk leunde. Dit viel niet in goede aarde bij de groep, waarbij er een woordenwisseling is ontstaan die uitmondde in een vechtpartij.

Een van de security guards haalde tijdens de vechtpartij een mes tevoorschijn en stak daarmee een van de aanhangers in zijn rug. Een collega kwam tijdens de vechtpartij te vallen en raakte gewond aan zijn voorhoofd.

De gewonde aanhanger en security guard werden per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De beveiliger mocht na behandeling naar huis, terwijl het slachtoffer met steekverwonding ter observatie is opgenomen in het ziekenhuis.

De politie van Santodorp is na de melding ter plaatse geweest voor onderzoek. Er werden drie aanhangers en een security guard overgebracht naar het bureau.

Volgens getuigen verklaringen blijkt dat de security guard die overgebracht is naar het politiebureau, degene is die de aanhanger heeft gestoken. De beveiliger is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Kijk dat bedoel ik dus een “security guard” die voor de beveiliging hoort te zorgen is DADER bij een steekpartij.

    De HRM van het bedrijf zal wel Ome Henk de sopilal van Tammenga zijn…


    gemodereerd
  2. Ik zei het eerder, groot gebouwd zijn is niet alles, vooral niet als er iets mis is in zijn grote kop. Bij aannameprocedure psychologische test inbouwen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES