dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie23-jarige ATV bestuurder omgekomen bij aanrijding met truck

23-jarige ATV bestuurder omgekomen bij aanrijding met truck

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding donderdagmiddag, tussen een truck en een zogeheten All Terrain Vehicle (ATV) te Sarakreek in Suriname, is de bestuurder van de ATV om het leven gekomen.

De politie van Sarakreek kreeg donderdag omstreeks 15.00u een melding van een aanrijding op de weg van Yokohama. Ter plaatse aangekomen bleek dat de bestuurder van de ATV, de 23-jarige Ameral Pavion die ook bekend staat als ‘LOBE’, het leven had gelaten.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Vanwege het late tijdstip en de afstand is het stoffelijk overschot van de overleden bestuurder vrijdag naar Paramaribo overgebracht. Het lijk werd donderdagnacht eerst naar Afobaka gebracht.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. die atv’s horen niet op de openbare weg , die bestuurders zijn waaghalzen , zonder helm op , en maar gas geven , we zien ze ook hier in noord en ze maken de wegen onveilig , vorig jaar had zo’n klojo geluk , hij stuntte met dat ding ging over de kop en belande in de goot , dat was zijn geluk , nu zien we hem niet meer met een atv , hij laat nu zijn hond uit aan de lijn


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES