Vrouw in woning mishandeld, beroofd en gekneveld achtergelaten

6
politie-suriname-auto-zwaai-aan-op-pd

Een 54-jarige alleenstaande vrouw kreeg donderdagavond de schrik van haar leven toen ze plotseling door drie criminelen werd overmeesterd in haar woning aan de Parklaan in Suriname. Het slachtoffer werd mishandeld, beroofd en gekneveld achtergelaten.

Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer bezig was af te wassen doen toen het trio via een raam dat openstond het huis binnendrong.

Het slachtoffer werd meteen geslagen. Haar mond werd vervolgens dicht gepropt met een kussensloop en haar handen en voeten werden met een riem vastgemaakt.

Als gevolg van de mishandeling is het gezicht van de vrouw opgezet. De buit betreft sieraden, 100 SRD en wat kleingeld uit haar portemonnee.

Na de daad verlieten de daders via hetzelfde raam de plaats. Het slachtoffer heeft zich na enige tijd kunnen bevrijden en schakelde de politie in.

De zonen van Hermandad werken aan de opsporing en aanhouding van de daders.


6 REACTIES

 1. Jammer dat een land zo kan vervallen…snik.
  Mochten de daders dit lezen, ik wens jullie beterschap. Je ouders hebben vast anders van je verwacht.
  gemodereerd

 2. Stelletje honden zijn het, die rovers. Deze ellendelingen moet je opsluiten in een kelder met hout luizen en bos spinnen. Nog beter labaria’s.
  gemodereerd

 3. mensen nu zien jullie toch , dat er niets wordt ondernomen door deze regering, tegen criminaliteit , weer een slachtoffer die door drie helden wordt beroofd en gekneveld , dit zijn zeker criminelen die beschermd worden door de ndp , abob , en bep , verdomd verdelgen die hap , amoksi is toch abob
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.