woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenSportVIDEO: LeBron James is nu NBA topscorer aller tijden

VIDEO: LeBron James is nu NBA topscorer aller tijden

-

Does Travel - naar Suriname

LeBron James is de topscorer aller tijden van de NBA geworden en heeft het 39 jaar oude record van Kareem Abdul-Jabbar gepasseerd.

De 38-jarige Los Angeles Lakers-ster James maakte 38 punten in een 133-130 nederlaag tegen de Oklahoma City Thunder en overtrof daarmee Abdul-Jabbar’s score van 38.387.

Abdul-Jabbar vestigde het scorerecord in april 1984, acht maanden voordat James werd geboren. “Om in de aanwezigheid te zijn van een legende en groot als Kareem, betekent zoveel voor mij”, zei James.

James, die 36 punten nodig had om het record te breken, deed dat met een fadeaway-jumper aan het einde van het derde kwart en hij eindigde de wedstrijd met een carrièretotaal van 38.390.

Een emotionele James stak beide armen in de lucht terwijl de 75-jarige Abdul-Jabbar, die bij de wedstrijd was, opstond en applaudisseerde.

Er was een korte pauze in het spel voor een ceremonie om de prestatie te markeren, waarbij James een microfoon pakte om een ​​toespraak te houden op de baan.

“Iedereen die de afgelopen 20 jaar met mij ooit deel heeft uitgemaakt van deze mijlpaal, ik wil jullie heel erg bedanken, want ik zou mezelf niet zijn zonder jullie allemaal. Jullie hebben allemaal geholpen. Jullie passie en opofferingen hebben me geholpen om te komen op dit punt”, zei hij.

Abdul-Jabbar overhandigde plechtig de bal aan James om zijn nieuwe record te erkennen voor een juichende menigte, waaronder tennislegende John McEnroe, muzieksterren Jay-Z, LL Cool J en Bad Bunny en acteur Denzel Washington.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Top van Le Bron James maar mijn erkenning en voor mij blijft hij topscorer aller tijden Kareem Abdul Jabbar. Hij had minder wedstrijden nodig voor het record en in zijn lange periode was er nog geen sprake van 3-pointers


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES