Beheerder toilettengroep Waterkant beroofd door klant

11

De beheerder van de toilettengroep van de Waterkant in Suriname is afgelopen nacht beroofd door een klant, die steeds gebruik maakte van het toilet.

Volgens het slachtoffer kwam de klant een aantal keren naar toilet. Op een gegeven moment werd hij door de man aangevallen, waarbij hij een vuistslag van hem kreeg. De verdachte maakte daarna een mobiele telefoon en 600 SRD buit.

Vanwege de slag raakte het slachtoffer bewusteloos, waarna de Surinaamse politie door omstanders werd ingeschakeld.

Ter plaatse werd het slachtoffer aangetroffen. Hij heeft de politie van Centrum in het kort verteld over de beroving. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.


11 REACTIES

 1. Tja, zo erg is de situatie in Suriname op dit moment. Terwijl de president en vice-president met allerlei show activiteiten bezig zijn neemt de criminaliteit toe.
  gemodereerd

 2. De dader had het gebruik van het toilet zo.lang uitgesteld dat alle k@ hem naar het hoofd is gestegen; hij is bekend bij het slachtoffer, het is dus een kwestie van tijd dat hij door de politie wordt opgepakt.
  gemodereerd

 3. Echt wan njang K beest.
  Niemand is meer veilig. Duizend keer naar het toilet om daarna te gaan roven.

  Lock him up. En laat hij alle toiletten van santo boma schrobben.
  gemodereerd

 4. Hopelijk heeft hij ook die drollen meegenomen. Dus deze dagoe is een paar keer poolshoogte komen nemen. de beheerder had onraad moeten ruiken, maar hij rook alleen maar pis en ka
  gemodereerd

 5. Verschrikelijk deze situatie !! Wat gebeurd er nu in het land , zelfs beheerder van de toilettengroep!?? Hoe zit het met de verkopers bij de markt dan? Straks word het gespioneerd door deze zulke aasgieren??
  Camera help tegenwoordig niet meer, want nu is het leven zoeken op een gemaklijke manier iemand beroven en mekaar steek wondjesven kap partijen, het is geen land meer wat we kunnen verwachten okee mooi warme land, vanuit Adolf pengel luvhthaven al weten deze beesten??? Waarom schieten de politie s deze beesten niet?? Gaan we nog sparen? Is er geen electriche stoel of iets doodstraf!!

  A.u.b doodstraf nu mang!! Zullen we zien of ze niet gaan stoppen , zo een geluk dat ik geen president was shittt
  gemodereerd

 6. Vervloekte beest…hij zal niet rijker worden van die srd600. Ik wil bijna aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat het om een blakkaman rover gaat. Wordt tijd voor onbemande toiletten.
  De deur gaat open wanneer je geld hebt ingestopt. Net een soort vending machine.
  gemodereerd

 7. Zelfs in een schijthuis ben je niet veilig in Su, dader opsporen
  en een hele maand lang urine laten drinken, en natuurlijk de
  nodige uitwerpselen laten consumeren!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Door camerabewakingsbeelden, dag, tijdstip, omstandigheden en moment kan de politie en justitie de dader wel in deze digitale tijdperk snel in beeld krijgen en d.m.v. opsporingsverzocht voor het publiek in beeld brengen en hem dan in zijn kraag te vatten.

  De criminaliteit in Suriname loopt op dit moment door omstandigheden heel sterk toe en er moet door de overheid en de burgers alles aan gedaan worden om dit tegen te gaan.

  De overheid zal de politie met militairen ondersteuning overal in het land, Paramaribo zichtbaar moeten laten zijn om de burgers meer veiligheid te laten krijgen en zorgen voor orde en rust in de samemleving.

  De criminaliteit moet keihard worden aangepakt en als de minister van Justitie en politie dit niet kan, niet voor het werk geschikt is moet hij worden bedankt.

  Veiligheid, orde en rust moet er in het land, bevolking en samenleving zijn.

  Goede regels, normen, waarden, fatsoen, goed gedrag principes, moeten de burgers worden bij gebracht. Op hoeken van straten en voor winkels uren lang staan en voor bij ganges lastig vallen, beroven of in hun huis, als ze van banken of cambio’s komen moet worden verboden. Oppakken en aan het werk zetten om straten van Paramaribo schoon te vegen, bermen en goten van onkruid schoon te wieden. Op bananenplantages zetten om bananen te oogsten, vuilnisophaaldienst ondersteunen met vuilnis ophalen.Dit onder toezicht van penitentiare ambtenaren en politie voor een periode van 2 jaar met daarna de optie voor nog 2 jaar. Als zw daarna geen werk hebben gevonden mogen ze dit werk blijven doen tot hun 60 ste jaar.

  Er moet een daad worden gesteld en hierdoor worden de regels, normen, goed gedrag, enz weer bij gebracht aan de laaggelettterden, criminelen en zij die deviant gedrag vertonen.

  De criminaliteit zal hierdoor sterk verminderen, leerlingen zullen harder hun best op school doen, geen hangmensen meer op hoeken van straten, criminaliteit op overheidskantoren en ministeries zal ook afnemen, met twee woorden praten, groeten bij iemand ontmoeten en afscheid nemen, dankje wel zeggen, mensen aankijken als tot je gesproken wordt, je lichaam goed wassen en niet stinken, handen wassen als je van het toilet komt en gaat eten aan tafel. Na 22.00 uur mag niemand meer op straat zijn, maar in zijn/ haar eigen woning, buurt controle door buren en bij onraad direct de politie opbellen, die met militaire ondersteuning ter plekke verschijnt.
  Om 0.5.00 uur mag men weer op weg naar het werk of school gaan.
  gemodereerd

 9. dat dit niet eerder gebeurt is , dus als iemand naar de toilettengroep gaat is hij klant , nou eerder een zeikerd toch , mensen het einde is weer in zicht voor de toilettengroep , wel afbreken die hap anders wordt het een illegale zeik hok
  gemodereerd

 10. Op hoeken van straten en voor winkels uren lang hangen van hangmannen en voorbij gangers lastig vallen, beroven of in hun huis overvallen moet ophouden, ook als klanten van banken of cambio’s komen moet worden tegen gegaan door de politie die de veiligheid geeft in de straten van Paramaribo aan de burgers. De politie moet meer in de straten van Paramaribo zichtbaar zijn.

  Hangmannen en hangvrouwen mogen niet langer dan 10 minuten voor een zaak of op een hoek staan. Als ze daar langer zijn moet de politie ze zwepen of peperspray in hun ogen spuiten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.