vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTrinidadiaanse zanger Anil Bheem kort na optredens plotseling overleden

Trinidadiaanse zanger Anil Bheem kort na optredens plotseling overleden

-

Does Travel - naar Suriname

Op Trinidad & Tobago is lokale entertainer en radio-persoonlijkheid Anil Bheem zaterdagochtend plotseling overleden. Dit gebeurde enkele uren nadat hij op twee pre-carnaval evenementen had opgetreden.

Zijn dood werd rond 6.20 uur bevestigd door zijn werkgever, 103.1fm, in een Facebook-bericht. Details over zijn dood zijn nog niet bekendgemaakt.

Bheem ook wel bekend als The Vocalist Anil Bheem, werd buiten Trinidad ook bekend door zijn YouTube hit ‘The Indian Anthem’ (onder) waarmee hij bijna 3 miljoen views haalde.

De zanger zou volgende week zaterdag naar Nederland komen voor een optreden in Den Haag, op het 20-jarig bestaan van de band XQLUSIV.

Zijn clip:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Beste Anil als je een liedje van Mohammed Rafi probeert na te zingen dan is mijn advies aan jou: STOP ermee want Rafi was van het allerhoogste niveau. You do not even approach the slightest level. It hurts terrible.
    RIP Anil.


    gemodereerd
  2. PJUL, Anil zal zeker aan jouw advies denken wanneer hij begraven of gecremeerd wordt. Overigens vind ik, net als de meeste versies van dit lied, de Caraibische versie van Anil ook leuk. Je zou ook eens moeten luisteren naar de vertolking van het lied door Sonu Nigam met het Londen Orkest.


    gemodereerd
  3. Ook Sonu is geen enkele match aan de grootmeester himself en die gaat er ook niet komen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES