OM: Ruiz G. (19) bestuurder Mercedes-Benz dodelijk ongeval

7
OM: Ruiz G. (19) bestuurder Mercedes-Benz dodelijk ongeval

Het Openbaar Ministerie in Suriname heeft vandaag bekend gemaakt dat de 19-jarige Ruiz G., die direct aangehouden was in de zaak van het fatale verkeersongeval waarbij de bekende ondernemer Boyler om het leven kwam, de bestuurder was van de betrokken Mercedes-Benz (foto).

Mede op grond van waargenomen letsel op het lichaam van Ruiz G. concludeert het Surinaamse Openbaar Ministerie dat hij de auto bestuurd heeft.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de bestuurders over de Kwattaweg reden. De fietser reed voor, gevolgd door de bestuurder van een Toyota Vitz en daar achter de bestuurder van de Mercedes-Benz.

Op gegeven moment zou de bestuurder van de Toyota Vitz naar rechts zijn uitgeweken, terwijl de bestuurder van de Mercedes-Benz dit voertuig rechts wilde passeren. Vanwege de vermoedelijke hoge snelheid botste de bestuurder van de Mercedes-Benz van achteren tegen de Toyota Vitz en vervolgens tegen de fietser, waarbij die dit niet overleefde.

De bestuurder van de Toyota Vitz, die alleen beschikte over een Nigeriaans rijbewijs, is heengezonden toen was komen vast te staan dat hij de fietser niet had aangereden.

G. is in het belang van het onderzoek direct in verzekering gesteld. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het Mercedes-Benz embleem op het stuur door de slag of de airbag een afdruk aan zijn hand heeft achtergelaten.


7 REACTIES

 1. Dus die hele videoclip waarbij hij aangeeft dat hij niet daar was , is een leugen. Dat geeft al aan hoe eerlijk deze kleine snotaap is. Als je onschuldig bent, heb je niets te vrezen. Er gaat een groot geldbedrag gepaard met het vrijspreken van deze verkeerscrimineel.
  gemodereerd

 2. Hij is in verzekering gesteld.
  minimaal 15voudige moordenaar loopt nog vrolijk rond, hij waant zich onaantastbaar.
  gemodereerd

 3. Ach, is duidelijk waar die hele heisa vandaan komt. Gelukkig is de wet 1 feb ingegaan. Helaas, net te laat voor het slachtoffer.
  Blijf in de nachtelijke uren in je oso en geef nooit je autosleutel aan je kind. Laat ze werken voor hun eigen auto.

  Hoe zit het nou met die 25jarige die die vader van die voetballer heeft doodgereden.
  Ik geloof geen sikkepit van haar verhaal.

  Iemand die zijn hele leven fiets zal echt niet zomaar afslaan. Is routine en ingebakken, eerst achteromkijken, dus…klopt niet.
  gemodereerd

 4. Mooi tori,,het embleem moest in zn bek zijn verdwenen en laat die getatoueerde politie inspek zn voorbarige post aanpssen
  gemodereerd

 5. wij hadden al gezegd dat die 19 jarige de bestuurder was van die mercedes , de rijke ouders van die knul zullen flink betalen moeten , en die knul moet minstens 10 jaar in de bak , dood door schuld
  of staat maandag madam op de stoep bij die ouders , om hun zoon uit het gevang te houden , want het OM zal niet tegenspreken wat madam betoogd
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.