Notoire inbreker die van bedrijven steelt aangehouden: heler ook ingerekend

5

De politie in Suriname heeft de notoire inbreker Miguel P. (34) tijdens zijn opsporing aangehouden. Deze verdachte heeft in verschillende bedrijven in het verzorgingsgebied van politie Livorno ingebroken en waardevolle zaken weggenomen.

Een van de bedrijven heeft de gestolen goederen gespecificeerd, waaruit blijkt dat het bedrijf een schade van 10.000 USD heeft opgelopen. Bij een ander bedrijf heeft de verdachte twee accu’s elk van 120 ampère weggenomen.

De verdachte heeft ook nog de camera box weggenomen, maar hij wist niet dat het bedrijf meerdere camera boxen had, waarop zijn handelingen zijn vastgelegd. Miguel is positief te herkennen op de beelden.

Bij zijn aanhouding gaf de verdachte te kennen dat hij goederen ter waarde van 10.000 SRD aan de heler Jullius P. (37) heeft verkocht. De heler ontkent het feit. Hij beweerde de dief niet te kennen.

In het belang van het onderzoek zijn zowel de heler als de dief na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


5 REACTIES

  1. En jullie zien het maar weer Sam Pie had gelijk, als deze jongens een beurs hadden gekregen dat zouden ze nu allemaal doctor zijn. Het is niet hun schuld dat ze hun toevlucht moeten nemen tot dit soort praktijken het is de schuld van de vhp
    gemodereerd

  2. mor , waarom is het de schuld van de vhp , jou baasje ddb heeft het zover laten komen , geef hen de schuld dan , a.s. zaterdag is er een paarse bijeenkomst in ocer , nou mor hebt jij je al aangemeld , en zeg het ddb dan recht voor zijn rap , maar jij durft niet he , paarse schijtluis
    gemodereerd

  3. goh de heler is ook opgesloten , maar voor hoe lang , maar dit is het begin dat helers ook criminelen zijn en dat is nu duidelijk geworden
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.