NDP houdt zaterdag kadermeeting in OCER

16

De Nationale Democratische Partij (NDP) houdt zaterdag een kadermeeting in OCER. De bijeenkomst wordt georganiseerd naar aanleiding van de uitspraak van het Openbaar Ministerie in Suriname waarbij in hoger beroep weer 20 jaar gevangenisstraf en gevangenneming is geëist tegen partijvoorzitter Desi Bouterse.

De voormalige Surinaamse president werd in 2019 reeds tot een gevangenisstaf van twintig jaar veroordeeld voor zijn aandeel in de moord op vijftien politieke tegenstanders in december 1982.

Bouterse tekende hoger beroep aan en hoorde dinsdag 31 januari zijn strafeis voor zijn betrokkenheid bij de decembermoorden. Het OM benoemde daarbij ook expliciet dat hij bij een veroordeling gevangen gezet zou moeten worden.

De ‘gevangenneming’ werd eerder niet specifiek benoemd door justitie. De verwachting is dat de rechter later dit jaar uitspraak doet.


16 REACTIES

 1. DB moet eens goed bij zichzelf te rade gaan.Hij moet 20 jr gaan brommen maar de nabestaanden hebben levenslang!!!!! Verdriet wat nooit overgaat!!! Je staat ermee op en gaat ermee naar bed!!!
  gemodereerd

 2. Een kadavermeeting dus. Bouta’s ene been hangt al in zijn graf. Ben benieuwd of hij geen Hara Kiri pleegt na de definitieve uitspraak. Zo laf is hij wel.

  Net als zijn kleinzoon.
  gemodereerd

 3. Dit is een persoonlijke veroordeling. Wat heeft de NDP daar mee temaken?
  Of willen ze alvast een andere leider kiezen voor het geval dat.
  gemodereerd

 4. In het hoger beroep in de 8 December 1982 moorden zaak heeft de rechter vh OM 20 jaar geeist tegen de hoofdverfachte ddb ea die er bij waren als verantwoordelijke en daders. De bewijzen zijn meer dan duidelijk aanwezig dat er sprake is van een vooropgezette plan en dat de hoofdverdachte ddb aanwezig was op 7 en 8 December 1982 bij de verhoren, de slachtoffers bij hem werden voorgeleid in Fort Zeelandia en kort daarna in Fort Zeelandia voor één vuurpeleton werden dood geschoten.

  Ook Fred Ferby was bij ddb voorgeleid op
  die bewuste dag in Fort Zeelandia op 8 December 1982. Ook Ruben Rozendal gaf aan dat ddb daar was. Ook de videobeelden waarop horb en hij samen met Jozef Slagveer en Andre Kamperveen te zien zijn en dwingt om een valse verklaring af te leggen tonen dit aan.

  ddb was de hoogste in rang vd coup vanaf 25 Februari 1980 en maakte horb tot zijn loopjongen, die later ook aan het koordje van een zwembroek werd opgehangen.

  ddb heeft in de huidige democratische rechtsstaat geen geen enkele recht meer dan op 31 maart de vonnis weer aan te horen, betrokken bij te zijn bij het maken vd plan, aanwezig te zijn geweest, schuldig en verantwoordelijk te zijn.

  Het vonnis vd rechter van het OM
  zal zijn schuldig en veroordeeld te worden voor 20
  jaar cel en gevangen nemen

  Hij en de paarse criminrle bende vd ndp die de arme en vervloekte laaggeletterde paarse kakkerlakken misbruiken gaan hier niets aan kunnen veranderen.

  If a mus bos tussen de democratische rechtsstaat en ddb en de paarse kakkerlakken dan mek
  a bosz.

  De overwinning zal de democrstische rechtsstaat zijn wat er ook zal gebeuren. De wereld zal
  de democratische rechttstaat Suriname niet in de steek laten.

  Degenem die dom willen doen zullen merken dat ze kansloos zijn in staten vd democratische rechtsstaten.

  Het tijdperk ddb, ndp. familie, friends domme paarse kakkerlakken is afgelopen. Hun laatste stuiptrekken zal niets opleveren. ( Inter)nstionaal staan de jongens van Wees Paraat van zij die gaan sterven groeten u, voor volk en vaderland met hun zeer moderne wapens, die ze heel heel
  goed kunnen gebruiken. Ook hun geheime
  diensten, inlichtingendiensten, internet, sattellieten, enz volgen ddb en zijn gangsters.

  De President vd USA/ CIA hadden ddb al tijdens zijn dictatoriale periode toen de cubanen in Sme waren gewaarschuwd via Brazilie.

  Nu is het de tijdperk van Z.E. president Chandrikaperkash Santokhi vd democratische rechtsstaat, die goede internatiomale contacten heeft met oa. USA/ NAVO, Brazilie, Frankrijk/ Frans- Guyana/ NAVO, Nederland/NAVO, Ned Antillen/ NAVO.

  Dus laat ddb en laag geletterde kakkerlakken weten wat hun te wachten staat.
  De Franse Vreemdelingen Legioen is in Frans Guyana, Brazilie in het zuiden van Suriname, Guyana in het westen van Suriname, N d Vloot,Nederlsndse Antillen in het Caribischgebied, Vliegdekschip van de USA in het Caribischgebied. Zie de power dat binnen enkele uren in Suriname kan zijn en hun bommen enz nog veel sneller.

  Ook de jongens van het Surinaamse leger zijn wees paraat, zij die gaan sterven groeten u. Voor volk en vaderland, de democratische rechtsstaat.
  gemodereerd

 5. De overgebleven ‘awari domri’ Stevie Wonderdokter zal op die kadermeeting de aanwezige ezels chanteren om eerstelingen af te dragen, als ze niet willen pinaren tenminste. De andere ‘awari domri’ André Misbaksel doet waarschijnlijk niet meer mee met de poppenkast.
  gemodereerd

 6. dus zaterdag komen alle paarse nietsnutters bij elkaar , om te bidden dat hun afgod ddb niet in het gevang komt , dus stelletje kontenlikkers jullie kunnen twee maanden bidden , maar god heeft 31 januari via de producair generaal zijn visi gegeven , 20 jaar cel en gevangenneming , want god haat afgoden
  en al die mensen daar zaterdag die de massamoordenaar ddb verheerlijken , zullen rechtstreeks naar de hel gaan , en daar is het heet , je ziel zal langzaam verbranden en dan is het over en uit , geen paradijs voor jullie Spreuken 6:16-19 HSV
  Deze zes haat de HEERE, ja, zeven zijn een gruwel voor Zijn ziel: hoogmoedige ogen, een valse tong en handen die onschuldig bloed vergieten, een hart dat zondige plannen smeedt, voeten die zich haasten om naar het kwade te rennen, een valse getuige die leugens blaast, en die tussen broeders twisten teweegbrengt.
  gemodereerd

 7. Hoezo doet de rechter later dit jaar een uitspraak? Er is een maximum aantal weken hieraan verbonden dus later dit jaar klinkt niet echt goed geïnformeerd.
  gemodereerd

 8. Gods molen maalt langzaam maar zeker.Geldt niet alleen voor ddb maar voor een ieder.
  Idi Amin,Moamar Gaddafi, Sadam Hussein is maar een kleine greep uit de geschiedenis.
  gemodereerd

 9. De ndp is een criminele organisatie dat in de jaren 80 vd vorige eeuw is opgericht onder het mom van een politieke partij om de misdaden, moorden van 8 December 1982, Mouwana86 moorden, de Staatsgreep van ddb ea militaren op 25 Februari 1980, de dictatuur van ddb, het land Suriname 3 keren skeer heeft gemaakt, een drugsdoorvoerland van Suriname door ddb is gemaakt, grote schulden met hoge renten bij crediteuren, misdaad in Suriname veroorzaken, grote criminaliteit, neks no fout, vertrappen vd grondwet, Trias Politica; Wetgevende Macht, Uitvoerende Macht, Rechterlijke Macht, Internationale Verdragen, cq mensenrechten te vertrappen en ddb en andere om
  hem heen criminelen, gezin, familie en friends van deze paarse kakkerlakken buiten de gevangenis te houden en zichzelf te verrijken.

  Surinamers kijken jullie uit voor de criminelen ddb, gezin, familie, friends die wolven zijn in schaapskleding.

  Zie wat ze met u, uw gezin, familie, economie, mensenrechten, het land (inter)nationaal gedaan hebben.

  De armoede waarin u en uw gezin, familie leeft komt door ddb, friends, gezin en ze willen uit de gevangenis blijven voor hun criminele daden.

  Ben ik nou zo slim en ben jij nou zo dom om dat niet te begrijpen en in te zien.

  ddb ea criminelen horen veroordeeld te worden voor hun criminele daden door de rechtbank en horen in de gevangrnis te SB te worden opgesloten in de democratische rechtsstaat Surinsme met een grondwet en internationale verdragen.

  Niemand staat boven de grondwet en Internationale Verdragen van een land, ddb en friends ook niet.

  Leve:
  – de democratische rechtsstaat Suriname,
  – de Grondwet van Suriname,
  – Trias Politica, Wetgevende Macht, Uitvoerende Macht, Rechterlijke Macht, Internationale Verdragen cq mensenrechten,
  – de Surinamers,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  ddb is de grootste en gevaarlijkste crimineel van de republiek Suriname sinds 25 Februari 1980. Zis de staatsgreep, 8 December 1982 moorden Moiwana86 moorden, enz, en hoort daarom per direct te worden veroordeeld en worden opgesloten in de gevangenis van Santo Boma.

  Steelt u eer. brood bij de Chinees, dan zult u zien wat de politie met u doet, waarom dan niet voor ddb en friends?

  Niemand staat boven de grondwet van een land, ja toch?
  gemodereerd

 10. De 5de KOLONNE Deng Paarse oude VROUWTJES worden in stelling gebracht, zodat deze veroordeelde drugscrimineel tevens moordenaar in eerste aanleg, kan gaan schuilen onder de ROKKEN van deze Paarse Gang Gangs.

  In 1982 was hij heel stoer om mensen in koelen bloede te vermoorden. Anno 2023 schijnt hij de grootste LAFAARD te zijn door zich te te willen verschuilen onder de ROKKEN van deze paarse oude VROUWTJES.

  Yu na wan biegie LAFAARD mi mang.
  gemodereerd

 11. Nu is het een juiste tijd om de boeven bende van de duivel en tante Sidonia samen op te pakken en de gestolen 3.5 miljard usd. terug te laten storten in de Surinaamse staatskast.
  gemodereerd

 12. Een uitstekende zet van de NDP. De kampen zullen tegenover elkaar komen te staan. bouterse en wat aanhang tegenover de meer realistisch zijnde groep die weet dat ze hun toekomst en die van de partij boven alles moeten stellen.
  Het is als een gezwel ,als ganggreen . Als ze hem nu niet opzij schuiven zal het hele lichaam, de gehele ndp kapot gaan.
  Deze grote groep ndpérs zien dat Santokhi met Bruinswijk moet regeren. zodra bouterse verdwenen is op welke wijze dan ook uit de partij, is de ndp, een schoon ndp! een goede coalitiepartner
  2025 VHP met NDP

  आप धन्य हो
  gemodereerd

 13. Jonestown was een plaats in het oerwoud van Guyana, afgeschermd van de rest van de wereld. Hij werd gebouwd onder de leiding van Jim Jones. Hij beval de leden van zijn sekte Peoples Temple hiertoe.

  Op 18 november 1978 stierven 900 leden en kinderen van de sekte door moord en collectieve zelfmoord.
  gemodereerd

 14. Zolang veroordeelden zitting mogen nemen in het bestuur van het land in publieke functies. zal de ellende in het land blijven. Hoe kan men van een volk verwachten om goed en eerlijk te leven indien er steeds averechtse keuzes worden gemaakt en indien de voorbeeldfiguren zelf oud rovers, drugsdealers, moordenaars enz. Zijn???
  Daarom blijft men dit land plunderen. Drugsbelangen veiligstellen en vandaar dat de havens een opengoal zijn enz.
  gemodereerd

 15. bot jij droomt , niemand zal het durven om ddb af te zetten als partij leider , en stel dat ddb zelf het stokje erbij neer gooit , en opstapt , wat zeer onwaarschijnlijk is , maar wie zal dan partij leider worden , alle ndp kopstukken zijn ook boeven , stelers en onbenullen , hopelijk komt er ruzie in de tent en gaan ze met elkaar op de vuist
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.