vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte schietincident nabij club Prinsessestraat aangehouden

Verdachte schietincident nabij club Prinsessestraat aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij een man in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 januari ter hoogte van een nachtclub aan de Prinsessestraat werd geschoten in zijn gelaat, is een verdachte in de kraag gevat.

Een gemengde eenheid van de Surinaamse politie heeft de 26-jarige Guilliaume G. (foto) woensdagavond 1 februari opgespoord en aangehouden in verband met het schietincident.

Op die bewuste dag werd een man nabij een club op voormeld adres beschoten. De politie rukte na de telefonische melding meteen uit. Ter plaatse troffen manschappen van post Geyersvlijt inderdaad een Venezolaanse man met een schotwond in het gelaat aan.

Twee mannen hadden in het voertuig van het slachtoffer ingebroken en waren op heterdaad betrapt door hem. Het slachtoffer werd toen in het gelaat geschoten met een vuistvuurwapen, waarna de mannen plaats namen in een gereedstaande witte Toyota Corolla en in een onbekende richting vluchtte.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor verdere medische hulp. Na intensief speurwerk werd een verdachte in beeld gebracht en aangehouden. Hij heeft toegegeven ter plaatse met de schutter te zijn geweest.

Maar volgens hem heeft die voortvluchtige man het vuur op het slachtoffer geopend. Guilliaume zegt dat hij daar was als taxichauffeur, maar dat hij zich niet met de zaak bemoeide. In het belang van het onderzoek is hij in verzekering gesteld. Een voertuig werd in belang van het onderzoek in beslag genomen.

Aan de aanhouding van de tweede verdachte wordt hard gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Dus je bent taxi om mensen te brengen voor het inbreken van mensen hun wagens?? Waar is OM nu??
  Laat hem rotten in de cel. Hij was erbij toen de man in zn gezicht geschoten is. Moest je naar de politie gaan


  gemodereerd
 2. @ Debby

  Je bent echt een (Agama)( kameleon) of beter gezegd, iemand
  met gespleten persoonlijkheid. Voor mij ben jij niet te
  doorgronden den, althans heel moeilijk. Maar dat wil niet zeggen dat je slecht bent, je bent gewoon moeilijk te peilen
  voor mij Tom en Jerry) gedoe dus, maar goed ik heb geen hekel aan je !

  Sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Nu hangt hij de onnozele lummel uit. Nóóit hebben deze vervloekte ellendelingen iets gedaan. Voor het eerst heeft @Debby iets zinnigs gezegd: waarom is hij niet naar de politie gegaan. Eigenlijk had hij op de plaats delict moeten blijven. Hij wist dat de politie zou komen en als hij niets met de schietpartij te maken had, zoals hij beweert, waarom gaat hij er vandoor? Natúúrlijk is het wéér een n*g*r, die ons te schande maakt.


  gemodereerd
 4. Dit soort tuig heeft totaal geen respect voor andermans lijf en goed. Ze zouden hetzelfde met hem moeten doen, dan kan hij ervaren hoe dat aanvoelt en hopelijk laat hij het dan in de toekomst uit zijn hoofd om anderen in hun hoofd te schieten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES