Guyanese vrouw die drugs aan vissers verkoopt aangehouden

8
Guyanese vrouw die drugs aan vissers verkoopt aangehouden

Het Korps Politie Suriname heeft woensdagavond te Nieuw-Amsterdam (Commewijne) deze 27-jarige in Guyana geboren vrouw aangehouden. Ze wordt ervan verdacht drugs te dealen.

De aanhouding werd rond 20.00u verricht door een gemengd team van de Surinaamse politie regio Oost, onder leiding van commissaris Melvin Pinas.

De vrouw werd op haar woonadres aan de commissaris Thurkoweg aangehouden. Ze heeft toegegeven drugs aan vissers te hebben verkocht.

De drugsverdachte is overgebracht naar het politiebureau te Richelieu, alwaar de recherche regio Oost het onderzoek verder zal verrichten.


8 REACTIES

 1. Wederom is de kleine man/vrouuw de ”lul”.
  De grote worden kost wat het kost, de hand
  boven het hoofd gehouden. ”Kan zelf President
  worden”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. meteen bij backtrack in het water gooien laat ze terug zwemmen naar Guyana. paspoort voorzien van rode stempel zodat ze de komende 10 jr niet naar Suriname mag komen.
  Vreemdelingen moeten niet denken dat ze in Suriname ongestraft hun shit kunnen uithalen
  gemodereerd

 3. Mooi. En we willen brug naar Guyana??? Met de labiele regering kunnen ze vrij hun criminele actieviteiten hier uitvoeren.
  gemodereerd

 4. En jullie zien het maar weer Sam Pie had gelijk, als deze arme en goed vrouw een beurs had gekregen dat zouden ze nu doctor zijn. Het is niet zijn schuld dat ze zijn toevlucht moet nemen tot dit soort praktijken het is de schuld van de vhp
  gemodereerd

 5. Suriname gaat de controle over hun land verliezen, uit vele landen uit het Caribisch gebied komen mensen naar Suriname,nog enkele tientallen jaren zijn de Surinamers een minderheid dat is ook niet zo verbaaswekkend met zo weinig inwoners daar de helft vertrokken is en hier geld ook opgestaan plaats vergaan
  gemodereerd

 6. Is het misschien een plan dat ze ook drugs naar Sri Lanka meeneemt? Ik boek haar ticket onder de voorwaarde dat ze iets doet waarop daar de doodstraf op staat.
  De wereld heeft een drugscrimineel minder. Ophangen dit soort ongedierte
  gemodereerd

 7. @ Mor

  zij komt uit Guyana, maar ik weet wat je bedoeld.
  @Debby Een labieli volk, verdient ook een labiele regering.
  Het was onder jou afgod, ook niet helemaal pluis. Dus je
  ”lult weer uit je vette nek”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. een vrouw van 27 jaar pas die gewoon een crimineel is , en er ook voor uit komt , hopelijk heeft zij geen kinderen , want dan zijn die kinderen ook al crimineel
  en straks zitten hier weer mensen te zeggen , ja deze vrouw heeft geen andere keuze , arm , geen vreten , maar wel een telefoon he met het hoogste budget , met internet
  zet ze jaren in de cel en dan naar haar straf terug sturen naar guyana
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.