zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVIDEO: Koningin Máxima laat dansmoves zien op Aruba

VIDEO: Koningin Máxima laat dansmoves zien op Aruba

-

Does Travel - naar Suriname

Koning Willem-Alexander bracht afgelopen dagen met zijn vrouw koningin Máxima en oudste dochter prinses Amalia een bezoek aan Aruba. Tijdens hun laatste avond van het bezoek zijn de Oranjes feestelijk uitgezwaaid onder begeleiding van Caribische muziek.

Daarbij liet koningin Máxima met haar dansmoves zien, dat ze in Zuid-Amerika is geboren. Onderstaand filmpje waarin ze de maat goed weet te houden op de muziek van de brassband, ging viraal. De koning had iets meer moeite, maar deed gezellig mee.

Máxima Zorreguieta, de echtgenote van koning Willem-Alexander der Nederlanden, is van Argentijnse afkomst en op 17 mei 1971 geboren in Buenos Aires, Argentinië. Ze bezit de Argentijnse en de Nederlandse nationaliteit.

Ze draagt sinds haar huwelijk bij koninklijk besluit de naam Máxima, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, mevrouw van Amsberg.

Bekijk de beelden hier:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Zij is echt een aanwinst voor de toch al saaie Koninklijke familie. Een echte schoonheid en een goed en vrolijk mens. Jammer dat de video zo kort is.


  gemodereerd
 2. Die Koningin Maxima gaat het in de slaapkamer en bed wel merken. In bed de heupen schudden met Wim, is prima, maar dit kunstje/losse heupen in de openbaarheid ten toon stellen, dat kon toch niet?

  Deze losse heupen in de openbaarheid valt zwaar voor Koning oeWim te pruimen. Er is toch een grens hiervoor? Niet verder dan de slaapkamer of bed, maar dat oewist ik niet oeWillem.

  Maar oeWim, zo erg is dat toch ook oeweer niet? Het is toch niet mijn schuld dat jullie Hollanders houten heupen hebben.


  gemodereerd
 3. Zijn jullie vergeten dat Máxima een rasechte argentijnse is? Vóór ze het grote geld geroken had, was ze een feestbeest pur sang, dus het is niets nieuws en ze heeft de moves echt niet van haar echtgenoot geleerd. Wel raar dat ze zich als koningin wel zo heeft laten gaan. Ze is een mens, maar bovenal de koningin der Nederlanden.


  gemodereerd
 4. arme vrouw. in holland moet ze zoooo stijf in het gareel lopen. maar die dochter is een echte boerin. a fattooooeeee


  gemodereerd
 5. dit koningspaar kan goed dansen , koningin maxima zeker om dat ze ook uit zuid amerika komt , maar koning willem alexander zal de klompendans beter kunnen
  maar niet te min ze dansen
  als je hier ziet hoe bouterse en eega , en santokhi en eega , dansen lijken het wel marionet poppen , de politiek druipt er van af , en het koningspaar uit Nederland heeft niets over politiek te zeggen daar in Nederland


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES