donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGevechtsspecialisten Korps Speciale Troepen scherpen vaardigheden aan

Gevechtsspecialisten Korps Speciale Troepen scherpen vaardigheden aan

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Speciale Troepen (KST) heeft onlangs een oefening genaamd “IT’S GROEN’’, uitgevoerd. Het gebied tussen de Para- en Saramaccarivier was het operatiegebied van de gevechtsspecialisten, waarbij diverse gevechtstactieken werden aangescherpt.

Naast het aanscherpen van de gevechtstactieken waren overlevingstechnieken, topografie, planning, communicatie en leiderschap ook vaardigheden die werden beoefend onder zware mentale druk.

Deze oefening, die afgesloten is met een certificaatuitreiking, werd uitgevoerd in het kader van de verbetering van de operationele paraatheid van het Nationaal Leger.

Het KST is onderdeel van de Landmacht en heeft als taak om niet-conventionele operaties uit te voeren bij de bescherming van de territoriale integriteit en soevereiniteit van Suriname. Ook biedt deze eenheid heel vaak ondersteuning aan zware eenheden van het Korps Politie Suriname.

Bekijk hier meer foto’s van de oefening.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Blijven trainen, want als alarmfase 1 is, kleurcode rood, staat van paraatheid, moeten de Jongen van Wees Paraat gereed zijn. Zij die gaan sterven groeten U. Voor Volk En Vaderland.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES