Walter Oostelbos voorgedragen als nieuwe Nederlandse ambassadeur in Suriname

3
Walter Oostelbos voorgedragen als nieuwe Nederlandse ambassadeur in Suriname
Foto (c) Nederlandse ambassade in Suriname 31 oktober 2018 · Plaatsvervangend Chef de Poste Walter Oostelbos ondertekende namens de Nederlandse ambassade de Verklaring van Paramaribo.

Walter Oostelbos, nu tijdelijk waarnemend plaatsvervangend ambassadeur in Ankara, is door Nederland voorgedragen als de nieuwe ambassadeur van Nederland in Suriname. Dat heeft de Rijksoverheid bekendgemaakt.

De Rijksministerraad heeft op voorstel van minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken ingestemd met deze ambassadeursbenoeming. Deze is pas definitief als gastland Suriname haar goedkeuring heeft verleend. De benoeming gaat in vanaf komende zomer.

Oostelbos neemt het roer op de ambassade dan over van Henk van der Zwan die in 2020 ambassadeur werd.

De nieuwe ambassadeur was eerder plaatsvervangend Chef de Poste in Suriname. Op onderstaande foto van de Nederlandse ambassade in Suriname is Oostelbos te zien met Dean Gorré en oud-international Ulrich van Gobbel in Paramaribo (2018).


3 REACTIES

 1. Urghh!

  2018 in combi met die foto = ongeschikt, louche contacten.
  Mannen in een warrig, bedrukt overhemd zijn not done! Of is het batik, dan nog.
  Het is een bepaald soort specie die altijd een tropisch overhemd draagt op vakantie in de Canarische eilanden.

  Geen zwaar kaliber. Vergeet je laarzen, muggenmelk, hoofddeksel en landrover niet meneer.

  Maandag, gehaktdag!
  gemodereerd

 2. Walter Oostelbos Gefeliciteerd!🇸🇷🇳🇱 Wens je alvast succes en een prettige tijd straks weer in Suriname! Blijf je volgen.
  gemodereerd

 3. de heer van der Zwan heeft het goed bekeken dat hij weg gaat uit Suriname , of moet hij weg , hoe dan ook , of heeft het te maken met het excuus voor de slavernij , en deze regering is toch ook geen uitdaging , maar nu sturen ze ene w. oostelbos die hier in 2018 was als een ………. , bouterse 2 he , want die wilde geen ambassadeur van Nederland hebben
  Nederlanders hier in Suriname nu , maak je borst alvast nat want aan deze oostelbos hebben jullie niets
  er zijn steeds meer Surinamers die hebben besloten om Suriname te verlaten , dus Nederlanders denk na voordat het te laat is , er komt een rumoerige tijd aan hier in Suriname
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.