zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers in Vitz plegen overval op Nissan Frontier die geld transporteerde naar...

Rovers in Vitz plegen overval op Nissan Frontier die geld transporteerde naar cambio

-

Does Travel - naar Suriname

Twee mannen, die donderavond forse geldbedragen in SRD en euro naar een cambio vervoerden, zijn onderweg overvallen. Dit gebeurde te Limesgracht in Suriname.

Volgens de slachtoffers reden ze in een groene Nissan Frontier vanuit Albina richting een cambio aan Fred Derbystraat. Toen ze over de Limesgracht reden, reed een grijze Toyota Vitz voor hen.

Op een gegeven moment stopte de Vitz voor de Frontier, waardoor de bestuurder genoodzaakt was zijn voertuig tot stoppen te brengen. Op dat moment stapten vier mannen gekleed in het zwart, gemaskerd en gewapend met vuistvuurwapens uit de Vitz. Daarbij losten de daders schoten in de lucht.

Gelijk daarna werden de bestuurder en de meerijder onder schot gehouden. Ze werden beroofd van een groene tas en een zwarte zak, waarin het geld was bewaard. Behalve het geld werden ook belkaarten van Telesur en Digicel buitgemaakt. Na de daad zijn de daders richting de J.A. Pengelstraat gereden.

De bestuurder heeft tijdens de beroving een verwonding aan zijn linker onderarm opgelopen. Hij is met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp.

De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Kapitale Delicten van de Surinaamse politie. Het is vooralsnog niet bekend hoeveel geld exact is weggenomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Vanaf Albina en pas op loopafstand van de cambio zijn ze beroofd. Wie geloofd dat verhaal???
  Er waren genoeg plaatsen onderweg mr pas in de stad?? Tjoerie


  gemodereerd
 2. Er was genoeg tijd om 115 te bellen en aangeven pd, voertuig.

  Het kan onmogelijk zijn dat de luitjes van de geldtransport niet weten hoe snel te handelen, hun werkgever e/o politie direct op de hoogte brengen.

  Ze waren bezig geld te transporteren van A – B en hun auto kwam door een overval tot stilstaan.

  Dat kan je binnen binnen enkele tellen weten en dan hadden ze snel en correct moeten handelen.

  Het zal mij niet verwonderen of zij geen onderdeel zijn van de overval organisatie.


  gemodereerd
 3. raar verhaal , je hebt bedrijven die geld transporteren en er altijd gewapende beveiligers mee rijden , en reken erop dat als de geldwagen wordt overvallen ze direct die klojo’s dood schieten , maar dit verhaal dat er geld werd getransporteerd naar een cambio en gewoon werden overvallen door rovers in een vitz stinkt van alle kanten , of waren in die vitz de gewapende beveiligers


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES