woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSLM Boeing kort na opstijgen weer teruggekeerd vanwege technische melding

SLM Boeing kort na opstijgen weer teruggekeerd vanwege technische melding

-

Does Travel - naar Suriname

De Boeing 737-800 van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways, is vandaag kort na het opstijgen richting Curaçao weer teruggekeerd naar de Johan Adolf Pengel luchthaven.

Op flightradar24 was duidelijk te zien dat vlucht PY 635 met registratie PZ-TCV niet ver van de kust terugvloog naar de luchthaven van Suriname. Een passagier op de vlucht maakte ook melding van het terugkeren van het vliegtuig.

De redactie van Waterkant.Net heeft nagetrokken wat er precies aan de hand was. Het bleek te gaan om een melding die de piloten kregen met betrekking tot het ruitenwisser systeem van de kist.

De alerte piloten namen geen enkel risico en zijn daarom teruggekeerd. De melding werd nagelopen en toen bleek dat alles in orde was, is men vertrokken richting Willemstad en daar veilig geland.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Het zal me echt niet verbazen dat die paarse ratten hier achter zitten.
  Ze saboteren de hele boel in Suriname.


  gemodereerd
 2. Dat gaat zo blijven, wan lo K@ unu e yuré. Opdoeken dat
  hap. He is gewoon een tering zooitje daar, het maakt niks
  uit wie daar als president rond loopt, het is gewoon een doodlopende zaak!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. De ruitenwisser werkte niet en daarom namen de piloten geen enkel risico en keerden ze terug. Volgens het kaartje was de kist op het moment dat het terugkeerde even ver van Suriname als van Curaçao. De kist had daarom net zo goed door kunnen vliegen, vooral ook omdat de kans dat het in Suriname zou regenen groter is dan op Curaçao en het op Curacao ook niet zou gaan sneeuwen net als in Suriname. Maar aangezien SLM een onuitputtelijke bron van dollars heeft, was het geen enkel probleem voor de piloten om een heleboel extra brandstof erdoorheen te jagen.


  gemodereerd
 4. slecht teken , nu viel het mee , maar straks ???? en een vliegtuig van 20 jaar oud mag wel en een auto van 9 jaar oud mag niet , en die kist slurpt kerosine , dus vandaag weer niets verdient , en waren er mensen aan boord of alleen maar kippen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES