maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBenefiet show in verband met 10 jaar Wi Eegi Kerki

Benefiet show in verband met 10 jaar Wi Eegi Kerki

-

Does Travel - naar Suriname

Wi Eegi Kerki in Amsterdam Zuidoost bestaat deze maand 10 jaar. De eigen kerk van de Evangelische Broedergemeente werd op 1 januari 2013 in gebruik genomen.

In verband met het 10-jarig bestaan wordt op zondag 29 januari 2023 een benefiet show en mini bazaar georganiseerd. Hieraan doen diverse artiesten belangeloos mee, zoals Lucinda Sedoc, Luciën Felicien, het Crescendo schoolkoor en Amazing Vocals.

De inloop is om 15.30u. De show is van 16.00u – 17.00u en de mini bazaar van 17.00u – 19.00u. De kaarten kosten voor de één uur durende show kosten €10 per stuk.

Het geld dat ingezameld wordt gebruikt de kerk om haar hypotheek af te lossen. Met de kerkelijke bijdrage alleen redden ze het namelijk niet.

Het adres van de kerk is Krommehoekstraat 136, 1104 KV in Amsterdam. Voor meer info kan gebeld worden met 0641600531.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. He5 voorspelde al, dat velen zullen vallen op de laatste dagen, ….want het staat ook duidelijk en alleen de scheppers weten het vastgestelde tijden, ….de naam van de kerk word ook duidelijk vermeld in het boek 1 korinthe 1:1-2 dat de naam van de Kerk ,orichineel was altijd gemeente Gods genoemd (Kerk van God) dat wil zeggen huis van God zoals sinds in het begin vermeld 3500 jaar geleden in de tijden van Mozes.
    Wij moeten nu gaan uitkijken waar het licht schijn nu…


    gemodereerd
  2. weer een kerk in geldproblemen , de jeugd zal wel niet komen , en geld hebben de mensen zelf hard nodig want we horen dat daar ook alles veel duurder is geworden


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES