zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNarcotica Brigade houdt vreemdelingen aan en neemt paspoorten in

Narcotica Brigade houdt vreemdelingen aan en neemt paspoorten in

-

Does Travel - naar Suriname

De Narcotica Brigade in Suriname en andere afdelingen binnen Bestrijding Zware Criminaliteit zijn een grootscheepse actie gestart in het Oosten.

Milton Bisschop woordvoerder van de Surinaamse politie, geeft aan dat ter hoogte van Moiwana een roadblock is gehouden. Er zijn verschillende voertuigen gecontroleerd op verboden spullen en illegalen. Daarbij zijn vijf vreemdelingen staande gehouden.

Ook werd er te Albina controle gepleegd in twee hotels. Bij deze acties zijn ook vreemdelingen staande gehouden. Er zijn daarbij vijf paspoorten ingenomen door de vreemdelingendienst; twee van Dominica, één Chinees en twee Franse paspoorten.

In totaal zijn elf vreemdelingen aangehouden. De vreemdelingendienst van de politie handelt de zaak verder af.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. wat zit die vreedzaam van de ndp te lullen over afrikanen die opgepakt zijn in albina , en die vreedzaam ging de mist in toen ze zij in het dna zei , laat de minister van alle zaken uitleg geven , nou domme vreedzaam , jij kent alle ministeries niet bij naam , en de voorzitter zei , er is geen ministerie van alle zaken dus noem dan een ministerie die je wel bedoelt , nou toen was die domme eventjes stil , mensen deze vreedzaam hoort toch niet in het dna , o ja het kan niet anders want de ndp heeft alleen maar domme mensen daar zitten


  gemodereerd
 2. Zie daar de figuren die ons land zonder papieren binnenkomen. De Indiers staan bekend om hun groeps verkrachtingen van vrouwen en kinderen.
  Die gasten die naar Su komen zijn geen beschaafde toeristen maar criminelen.
  Een beschaafde toerist komt met deze criminaliteit niet naar Su voor vakantie. Of je moet veel familie hier hebben


  gemodereerd
 3. Yeah right,

  Jennifer V. wordt gedicteerd door bepaalde individuen, daarom loopt ze vast als er tegen-vragen worden gesteld.

  Ebu J. heeft gedurende zijn terugvlucht vanuit… (waar was die nou), effe de passagierslijst opgevraagd ter controle.
  Want, het is zijn democratisch recht om als toezichthouder van de democratische rechtstaat Suriname, controle uit te oefenen .. ook boven de Atlantische oceaan, pffff.

  “Excuse me, I’m from the government, are you an Indiër, and you, and you…”.
  Hij kwam uit op maar liefst 33 Indiërs, die zonder problemen en vooral zonder documenten, via de transfer Schiphol, langs de cabincrew, het vliegtuig binnen hopten.
  Yeah, business class nog erbij.

  Jones, de guyanese vluchteling, verzint er maar op los, net als zijn vader of is het zijn oom?
  Je weet wel Jim Jones!

  Wat is waarheid!


  gemodereerd
 4. debby , racist , die indiers zijn misschien geen hindoestanen , maar anders denkende , dus hou jou grote waffel daar van uit de bijlmer , jij bent daar zeker de grootste crimineel , en nogmaals Suriname is niet jou land , als je dat meent kom dan hier , maar jij zal wel niet komen , want jou vrienden hier kennen jou niet ha ha ha , en jij zal hier nog geen dag kunnen volhouden


  gemodereerd
 5. Esmerald , jij verteld de waarheid , en die ndp gasten in het dna zijn toch ongeschoold , je zag toch , die zich vreedzaam noemt af ging als een gieter , ha ha ha in Albina zijn helemaal geen afrikanen aangehouden en de minister van alle zaken moet uitleg geven , nou toen was die gieter droog , en zij kon niet vertellen welke ministerie over vreemdelingen gaat , zo zie je maar , maar deze regering maakt teveel fouten en zal spoedig de handdoek in de ring gooien , met hun gaan wij niet vooruit , wij eten dagelijks al oud brood met slootwater en als we ziek worden gaan ze ons niet helpen , na een paar dagen zijn ze van vele arme mensen verlost die niet geholpen worden


  gemodereerd
 6. En…. onze pres gaat namens de Republiek Suriname nauwe (enge) banden aan met de partij van Modi (‘moordenaar’), die verantwoordelijk is voor de slachtpartij onder de Indiase Moslims.
  Sprak onze potros namens zijn partij de VHP!!!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES