Ruzie over geleend geld eindigt in kappartij

3

Een geschil tussen twee mannen over geleend geld, is maandag vreselijk uit de hand gelopen. Dit gebeurde te Brokopondo in Suriname.

Het slachtoffer Delano T. (41) heeft een kapwond aan zijn achterhoofd, ter hoogte van het rechteroor en een aan zijn linker onderarm opgelopen.

Volgens de Surinaamse politie was het slachtoffer wel aanspreekbaar. De verdachte is ene ‘Snesi’, die nog voortvluchtig is.

Volgens verklaring van Delano moest ‘Snesie’ hem betalen. Maandag ging Delano naar hem toe om het geld te vragen. Bij die gelegenheid ontstond er ruzie en heeft de verdachte zich gewapend met een houwer. Daarmee heeft hij het slachtoffer de kapwonden toegebracht.

De politie van Brokopondo was ter plaatse en bracht het slachtoffer naar een polikliniek. Van de verdachte is nog geen spoor te bekennen.


3 REACTIES

 1. Een Chinees die geld leent van een Afro? Een Afro die geld uitleent ? Ik denk dat het andersom het geval is dat Delano weer op de bedeltoer ging om geld te smeken. Snesi leende hem het geld maar Delano wilde hem niet terugbetalen. Daarop heeft Snesi hem gekapt.
  gemodereerd

 2. Dit is een oud model!! Als je iemand niet wilt zien of ruzie wilt hebben, moet je vooral geld lenen!! Die zie je niet meer of die gaat jou altijd ontwijken!! Doe alles, maar leen nooit geld aan wie dan ook!!! Geef het gewoon weg, maar lenen??NEVER!! Ik heb het ook al gehad en weet exact wat het is. 1 Zij komen naar je toe en zegt heel laconiek! Ik kan je niet terugbetalen!!
  2 Ik heb het gebuikt voor een goed doel
  3 vraagt aan zijn vrouw” pe a moni de”?
  4 Ze maken ruzie en praat niet meer met je!!
  5 altijd gaan ze jou ontwijken( waka kibri fasi)
  6 heeft vaak de hoogste woord en weet alles veel beter
  7 je mag met niemand over hebben, want da yu ai waka taki!! a man len mi moni en a no wan pai!!

  Dus ik doe het nooit meer lenen aan anderen!!!
  gemodereerd

 3. leningen moet je nooit aan beginnen , brengt alleen maar rotzooi , zie 10 jaar bouterse , en wij de gewone burgers moeten nu het gelach betalen , verdomd is hoefdraad nog steeds niet opgepakt , wordt hij beschermd door deze regering
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.