Huize Betheljada krijgt pampers uit donatiegeld uitvaart RBTP-lid

2

Huize Betheljada heeft vandaag een schenking pampers van Rudisa ontvangen in de naam van het in december overleden RBTP-lid Rayen Xavier Burleson.

De familie had voor de uitvaart gevraagd om een donatie te doen in plaats van bloemen te brengen. Met het bedrag zijn de pampers voor het tehuis gekocht.

Onderstaand de woorden van de familie: Bij de uitvaartdienst van dhr. Rayen Xavier Burleson hebben wij in plaats van bloemen een donatie gevraagd aan de aanwezigen, welke wij willen schenken aan een tehuis voor kinderen met een beperking. Wij hebben met het bedrag pampers kunnen kopen bij Rudisa.

“Dit raakt ons allemaal en wij zijn bijzonder dankbaar voor de aandacht en de liefde. Grantangi lieve familie”, aldus het tehuis in Suriname.


2 REACTIES

  1. Dit prachtige gebaar van de familie van Rayen X raakt mij diep in mijn hart en ik hoop dat wij, in de geest van dit mooie mens, ook in de toekomst pampers, voedsel, lakens enz. zullen blijven schenken als samenleving want leven dat doe je samen!
    gemodereerd

  2. Waar praat jij over half gare idioot. De man heeft zichzelf vermoord. Geen medelijden met dat soort figuren. Weet je hoeveel mensen in de wereld elke dag door shit moeten in het dagelijks leven? Kinderen vader moeders in arme landen die in echte zware ellende leven en dan komt meneer met emotionele trekjes de hand aan zichzelf slaan omdat mevrouwtje niet loyaal was of wat ook de fucking reden mag zijn. Er is nooit een reden om jezelf dood maken zwakke geesten! Zwak land zwakke mensen
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.