Man die van Bosjebrug wil springen tegengehouden door omstander

7
Man die van brug wil springen tegengehouden door omstanders
Screenshots uit filmpje dat via social media wordt gedeeld. Beeld (c) Raoel D.

Deze man, die in de avond van nieuwjaarsdag zittend op de reling van de Bosjebrug in Suriname werd aangetroffen en vermoedelijk van de brug wilde springen, is tijdig door een omstander tegengehouden.

In een filmpje dat via social media gedeeld wordt, is te zien dat de man op de brugreling naar het water toe zit en naar beneden kijkt. Een aantal personen in een voertuig stopt op de brug nabij de man, waarna ze tegen hem beginnen te praten.

Er is hulp doe geen gekke dingen“, roept een vrouw. Een man zegt daarna “Het jaar is net begonnen. Er is hulp, we zijn niet zomaar gestopt; God heeft ons gestuurd.

De man op de brug reageert niet, waarna een man in een rood shirt naar hem toe loopt en bij de reling achter hem gaat staan (foto 2). Vervolgens grijpt hij de brugspringer snel van van achteren vast en weet hem van de reling weg te halen.

De man die wilde springen is daarna naar het politiebureau gebracht en later door familie opgehaald. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een Guyanese visser.


7 REACTIES

 1. Maar we beginnen een beetje strontziek te worden van de buitenlandse gestoorden. Of ze moorden, of drugs of roven en nu ook van onze brug springen.
  Is dit visum vrij reizen van pres???? SUR worden nu ook geweerd. Je kan niet meer effe nr Frans Guyana, visum voor nederland en USA is nu luxe. 85% keuren ze af
  gemodereerd

 2. Misschien wou deze man gaan duiken om te kijken of er nog genoeg vis in de rivier is en dat kon hij alleen in de late uurtjes zien. 😂😂😂😂
  gemodereerd

 3. Aan de kleur van de te zien is deze man, niet afkomstig van
  Leonsberg! ” Wat jammer zeg”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. She lives in Suriname to be a peaceful, quiet life, everything is chaos, the food is extremely expensive, you can’t go to a market because everything is expensive, the vegetables are expensive, the Chinese have skyrocketing prices.
  gemodereerd

 5. Debby, jij zou, als gestoorde, blij moeten zijn met zoveel gestoorden (met of zonder Surinaamse nationaliteit) in Suriname. Alleen een gestoorde is in staat om bij het leveren van commentaar op een Guyanees, die van de brug wil springen, de president van Suriname met de haren erbij te slepen.
  gemodereerd

 6. Debby donder op je negatieve shit. Guyanezen komen altijd al visum vrij naar suriname dis probeer dit niet in de schoenen van de pres te schuiven want hij heeft er niets mee te maken. Misschien is deze man juist door die rotzooi van jou ndp regering, in de war gebracht. Altijd hen ie van die domme opmerkingen…ppppffff. Visum fr. Guyana os nu moeilijk door de stronterij die de boslandcreolen in frans guyana uithalen vanaf na de binnenlandse oorlog. Ze weigeren pertinent om zich aan de wetten en regels van fr. Guyana te houden. Waarom spreek ue Brunswijk daar niet op aan???
  Visum naar nl….zolang je aan je voorwaarden voldoet is er geen vuiltje aan de lucht. Iedereen die ik ken, die visum aanvraagt naar NL, heeft het tot nu toe gekregen
  gemodereerd

 7. debby het is niet jou brug , en het wordt tijd dat jij strontziek wordt dan zijn wij verlost van jou valse luchten , en jij hebt toch geen visum nodig om in Nederland van uit Suriname te komen , jij bent al daar in Nederland en nog nooit hier geweest , dus droom maar lekker van jou paarse vrienden ( moordenaars , verkrachters , racisten ,en stelers ) hier in Suriname
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.