zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnderzoek naar aanwezigheid drugs in container op Jules Sedneyhaven

Onderzoek naar aanwezigheid drugs in container op Jules Sedneyhaven

-

Does Travel - naar Suriname

Op de Jules Sedneyhaven in Paramaribo, is een gemengd team van het Korps Politie Suriname en de douanerecherche bezig met een onderzoek bij een container.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat een hoeveelheid drugs in een container met schroot zou zijn aangetroffen. Over hoeveel drugs het gaat is vooralsnog onduidelijk.

Het onderzoek is op het moment van schrijven in volle gang. Later meer.

UPDATE: het gaat om cocaïne die verstopt was in graafmachine onderdelen, met een geschat gewicht van ruim 60 kg.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. moet toch te achterhalen zijn waar die container met schroot vandaan kwam , en overal zitten nog de rotte appels , bij de douane , kps , het leger en ambtenaren bij verschillende ministeries , regering wat had u beloofd in juli 2020 dat het prioriteit zal zijn om rotte appels te verwijderen , nu 30 maanden later lopen ze nog vrij rond , en kunnen hun dingen gewoon doen , dus voor 25 mei 2025 hebben ze geen last van deze regering en deze regering zal niet in 2025 de touwtjes in de hand hebben , nu na 30 maanden dat u regeert zijn het gewone volk straatarm geworden en u zegt dat er verbetering komt, ja voor uw portemonnee , maar het gewone volk zal nog verder afzakken
  uw prioriteit ligt bij de slm om die vleugellamme al 30 maanden financieel te steunen en nu ze een vliegtuig hebben zal u daar straks gebruik van maken en het volk moet voor de kosten opkomen , u bent al de zelfde als die bouterse


  gemodereerd
 2. De naam schrootbedrijf is een dekmantel , ze handelen in cocaine.Waarom hoor je niets meer over de onderzoeken? Verdient de regering ook hieraan??


  gemodereerd
 3. @kalimadjoe 3 januari 2023 Bij 10:12
  …Waarom hoor je niets meer over de onderzoeken? Verdient de regering ook hieraan??

  Volgens mij bent u tijdens het lezen, niet verder gekomen dan de eerste regel. Er staat duidelijk: “Het onderzoek is op het moment van schrijven in volle gang. Later meer.”


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES