maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader en zoon ingerekend wegens mishandelen buurvrouw en haar dochters

Vader en zoon ingerekend wegens mishandelen buurvrouw en haar dochters

-

Does Travel - naar Suriname

De 40-jarige Ollisen K. en zijn 16-jarige zoon Guno zijn zondag door de politie in Suriname opgepakt, wegens mishandeling van hun buurvrouw en haar dochters.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat deze buren al enige tijd in onmin met elkaar leven. De buurtmanager van Livorno heeft vaker moeten bemiddelen, maar het schijnt dat vader en zoon gewoon doorgingen met hun handelingen.

Het afgelopen weekend is het behoorlijk uit de hand gelopen, waarbij vader en zoon de buurvrouw en haar dochters met een bezemsteel slagen hebben toegebracht. Als gevolg hiervan liepen de slachtoffers zwellingen op.

Ze stapten naar de politie en deden aangifte tegen de brutale vader en diens zoon. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn vader en zoon in verzekering gesteld.

Ze hebben zelf gesolliciteerd om op nieuwjaarsdag de bak in te gaan zegt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Tigri sab pé ai kras én bal. Een buurman en zijn zoon zouden mijn moeder en zusters of mijn vrouw en dochters moeten terroriseren en mishandelen, dan zouden niet mijn familieleden de politie moeten bellen om in te grijpen, maar buurman en zijn zoon.


  gemodereerd
 2. Jullie zullen ze over 1 week vrijlaten. Ik hoop dat de buren familieleden hebben die deze waardeloze buren op hun bek gft. Vader en zn losers zoon komen nergens. Hft die zoon geen moeder?? Wat doet zij??


  gemodereerd
 3. Mijn conclusie is, bezemsteel heel diep in Vader hol steken.
  Misschien komt hij tot bezinning, zoon is een lul en de vader
  de grootste!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Ze hebben zelf gesolliciteerd om de bak in te gaan, vlgs de politie. Nou, laten ze dan maar voor Onbepaalde tijd daar blijven. Stelletje lafaard; vrouwen slaan. Wat voor onmens is die vader: zo vader zo zoon.


  gemodereerd
 5. reden wordt niet verteld?
  toch kiest iedereen gelijk de kant van de vrouwen?

  alsof vrouwen altijd zo onschuldig zijn


  gemodereerd
 6. @ doewopwop

  Als je goed leest dan zie je, dat die waardeloze eikel
  doorging met ruziemaken. En buitendien je gaat als man
  niet slaan, tenzij je leven gevaar loopt! Kort samen gevat
  heeft deze waardeloze eikelstein, zijn zoon een domme
  voorbeeld gegeven! Waardeloze figuur man, dumpen die
  P.nis!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Doewopwop, uit het verhaal blijkt dat de politie de zaak heeft willen zussen. De vader en zoon gaan echter door, terwijl de vrouwen wel gehoor aan de politie gegeven hebben. De mannen zijn dus de agressors. Het is terecht dat mensen mer gezond verstand aan dr kant van de vrouwen staan en dat de twee lafaards opgesloten zijn.


  gemodereerd
 8. @doewopwop 3 januari 2023 Bij 12:05
  reden wordt niet verteld? toch kiest iedereen gelijk de kant van de vrouwen? alsof vrouwen altijd zo onschuldig zijn

  Waar ’twee vechten hebben ze allebei schuld’…maar indien u geoefender zou zijn in begrijpend lezen, dan zou u ook gelezen moeten hebben, dat ondanks bemiddeling, vader en zoon hun ‘machismo’ blijkbaar niet konden onderdrukken (typisch Surinaams).

  Ten opzichte van de man, moet men, in bijna alle gevallen de kant van de vrouw kiezen (tenzij ze bewapend is) gezien het feit dat een strijd tussen man en vrouw over het algemeen, een ongelijke strijd betreft.


  gemodereerd
 9. @doewopwop; het maakt geen reet uit. Blijf met je poten van anderen en praat met je smoel. Natuurlijk kiest iedereen voor de vrouwen. Ook al zijn deze niet altijd zo onschuldig, deze vader en zijn zoon zouden het wel uit het hersenloze kop laten als ze problemen hadden met de buren van mannelijk geslacht.
  @Henkes, goed gezegd, maar als deze 2 stinkdieren jouw moeder en zusters of je vrouw en dochters hadden aangevallen, dan zou niemand de politie moeten bellen, maar meteen Poese of Hamdard. Dat zou hun verdiende straf zijn. Vind je ook niet doewopwop?


  gemodereerd
 10. debby , natuurlijk zijn die over een week vrij door de paarse madam , die ken jij toch , en jij zal wel verliefd zijn op die paarse madam


  gemodereerd
 11. doewopwop , zal kunnen , maar als die mannen deze vrouw en haar dochters bond en blauw slaan met bezemstokken en dat ze zelf willen dat ze opgesloten worden , of ze zijn bang voor die vrouw of het zijn lafaards


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES