Militair aangehouden voor diefstal en openlijke geweldpleging

3
de Militaire Politie (MP) in Suriname
Archiefbeeld Militaire Politie (MP) in Suriname.

Twee roofverdachten zijn zondag door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) aangehouden ter zake diefstal middels geweldpleging en openlijke geweldpleging. Milton Bisschop, woordvoerder van het Korps Politie Suriname, bevestigt het geval.

Hij geeft aan dat een van de verdachten een militair, tevens oud bekende van de politie is. In dit stadium van het onderzoek kan hij geen nadere details prijsgeven.

De verdachten zijn overgedragen aan de recherche van Regio Midden en zullen worden voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. De Surinaamse Militaire Politie is eveneens in kennis gesteld van de zaak.

De buit bestaat uit gouden sierdaden, die vooralsnog niet zijn achterhaald.


3 REACTIES

 1. Militair tevens oud bekende van de politie!!!! Wat doet deze crimineel dan nog in de militaire dienst?? Wordt het geen tijd dat als een lod van een gewapende macht in de fout gaat, uit de dienst wordt getrapt!!!! Het OM en rechters zenden al geruime tijd verkeerde signalen uit. Criminelen worden vrij gelaten omdat hun vrouw huilt, criminelen wprden vrij gelaten omdat ze boos zijn dat hun autoband olat is …om de meest stomste redenen, veelal aangehaald door nibte, zijn al genoeg om een crimineel vrij te krijgen…..come on man!
  gemodereerd

 2. Militair en oud bekende van de politie. En die gasten moeten wij vertrouwen??
  Matthoera denk je dat ik voor ze stop??
  gemodereerd

 3. Oud bekende van de politie en nog militair? Dit is toch onmogelijk? Mijn koeie kenade.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.