zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVier Afrikanen in hotel te Albina aangehouden met drugs

Vier Afrikanen in hotel te Albina aangehouden met drugs

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft vandaag deze vier mannen aangehouden bij een inval in een hotel bekend als Mooi Taki in het centrum van Albina. Volgens het Korps Politie Suriname gaat het om vier Afrikanen.

Al geruime tijd is de politie bezig geweest om criminele activiteiten in het oosten in kaart te brengen. De Regio commandant commissaris Melvin Pinas en zijn team zijn de afgelopen periode actief geweest, waarbij een tien uur durende operatie op vrijdag 30 december succesvol is verlopen.

Milton Bisschop woordvoerder van de politie geeft aan dat politie ambtenaren van Albina onderleiding van een hulpofficier zojuist een inval hebben gepleegd in bovengenoemd hotel. Tijdens de inval is de politie gestuit op 13 kilogram drugs vermoedelijk cocaïne in bollen (foto), alsook geldbedragen in Surinaams en valuta.

De drugs en geld zijn in beslag genomen en samen met de verdachten overgebracht naar het politie bureau. De verdachten zullen worden voorgeleid. De operatie is nog gaande aldus de woordvoerder.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Hoe krijg je in Godsnaam Afrikanen in Su.
  Kan alleen door de drugs maffia zijn gerecruteerd.
  Zijn ze allemaal één pot nat!!!


  gemodereerd
 2. Het is onvoorstelbaar dat de Afrikanen zoveel interesse tonen in Suriname de vraag is of Suriname zoveel te bieden heeft behalve drugs alleen.
  Het is de vraag wie de contact personen zijn van deze mensen. Het zijn dan goede betrouwbare zaken lieden, misschien kunnen ze onze groenten en de overige landbouw gewassen op de wereld markt bieden.


  gemodereerd
 3. Helemaal uit Afrika om in drugs te handelen! De Chinees komt helemaal uit China om hier een toekomst op te bouwen, idem de Indiër maar dit uitschot komt hier om in drugs te handelen.


  gemodereerd
 4. Stop al die drugs in hun reet stuk voor stuk!! En duw vervolgens een pagara erin en tegelijk aansteken! BFFFFFF!!!!


  gemodereerd
 5. Wat doen deze criminelen in Suriname? Zijn ze soms hun aandeel van de reparatiekosten (slavernijverleden) alvast komen vangen en intussen ook maar even bolletjes slikken. Waarom balkjes voor hun ogen? Toch niet omdat ze zulke lieverdjes zijn? De reden zal wel zijn om de mensen niet af te schrikken, want het zijn lelijke monsters.


  gemodereerd
 6. Vermoedelijk gaat het om Afrikanen. Weet je wel hoe groot Afrika is en hoeveel Afrikaanse landen er zijn? Als een Surinamer in Sri Lanka met drugs wordt gesnapt, zullen wij in Suriname daar niet wakker van liggen als ze daar in krant schrijven dat een Zuid Amerikaan met drugs is aangehouden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES