zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijRuim 30.000 euro opgehaald voor uitvaart slachtoffers dodelijke aanrijding Rotterdam

Ruim 30.000 euro opgehaald voor uitvaart slachtoffers dodelijke aanrijding Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Een inzamelingsactie voor de Antilliaanse Rinold (35), Michelle (36) en hun dochtertje Rinaigela van 7 jaar, die op tweede kerstdag door een roekeloze, onder invloed verkerende tegenligger werden doodgereden in Rotterdam, heeft al ruim 30.000 euro opgebracht.

De drie waren die maandag vroeg in de morgen op weg naar werk, toen hun Toyota op het verkeersplein bij de A15 met hoge snelheid geraakt werd door een andere auto en op zijn kant in het gras belandde. Van de auto was niet veel over.

De bestuurder van de andere auto, een 28-jarige Hagenaar, werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werd hij aangehouden toen bleek dat hij ten tijde van het ongeval onder invloed was. Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte met een hoge snelheid heeft gereden, door rood reed en onder invloed van alcohol was.

Na het ongeval bleek dat de drie geen uitvaartverzekering hebben en zijn de kosten bij de familie terechtgekomen. Er werd een schatting gemaakt waaruit bleek dat er voor een sobere uitvaart minimaal 20.000 euro nodig is.

“Wij willen hen de uitvaart geven die zij verdienen en willen daarom 30.000 euro ophalen voor een waardig en mooie uitvaart !” aldus de nabestaanden.

Ze zijn toen een inzamelingsactie begonnen en aan hun oproep is massaal gehoor gegeven. Binnen een dag was het benodigde bedrag van 30.000 euro al bijna binnen. Op het moment van schrijven staat de teller op 31.684 euro.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. waarom zijn mensen zo lichtzinnig over een uitvaartverzekering , gelukkig dankzij de familie die een inzamelingactie startte is het geld voor de kosten voor de uitvaart bij elkaar

  mensen zorg dat je een uitvaartverzekering afsluit


  gemodereerd
 2. Laat alle Surinamers een les hieruit leren.

  In de EU/ Nederland kan je voor nog € 15,- per maand een zeer goede Uitvaartverzekering hebben voor jouw gezin en jouw.

  Hierdoor hoeft men niet op inzamelingsacties van derden te wachten als men komt te overlijden.

  Er zijn heel veel laaggeletterden die niet over zulke zaken na denken, feestvieren en kinderen als konijnen maken daar zijn ze wereldkampioen in.


  gemodereerd
 3. @ WAT

  Niet alléén de familie is moeten we dankbaar zijn, de mensen
  die gehoor hebben gegeven, om te doneren in het bijzonder!
  En de klojo uit Den Haag gelijk in zijn auto, opblazen!
  ”Rust in vrede mensen”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. AAN de andere kant als je een verzekering hebt blijf je maar premie betalen en betalen en je wordt er moe van en je gaat maar niet dood.


  gemodereerd
 5. Nou nog even €10.000 ophalen om de 28 Hagenaar die onder invloed was, even een bezoekje brengen.


  gemodereerd
 6. het gaat een keer ophouden dat mensen geld geven voor mensen die achteloos gewoon geen uitvaartverzekering hebben
  dan laat je al bewust de kosten achter voor wie er achterblijft

  dat het ongeluk zeer erg is en die hagenaar eigenlijk gewoon voor alle kosten op moet draaien incl never nooit niet meer een apparaat mogen bedienen gaat ook nooit niet gebeuren
  maar de fam zegt verdienen? dan hadden ze een uitvaarverzekering moeten nemen
  dit is gewoon een gok nemen in de hoop dat een ander betaald
  laks gedrag dus wat je bij veel mensen met kleur ziet


  gemodereerd
 7. Waarom niet de veroorzaker het gelag laten betalen.Door roodlicht rijden,geen rijbewijs en hoge snelheid.Dat er mensen zijn die hebben meegeholpen is best.Maar als het niet was gelukt.Hoe dan?.Sterkte aan de fam.


  gemodereerd
 8. @WAT op die leeftijd denkt niemand aan een uitvaart verzekering. Al zou je een verzekering hebben, tegen inflatie ben je niet verzekerd. Families moeten bijspringen omdat verzekeraars niet meer uitkeren. Je kan beter iedere maand wat geld opzij zetten. Zal ook niet genoeg zijn maar de nabestaanden incl families hebben een start. Overigens is begraven een dure optie. Een crematie kost ongeveer Eur 1500,- op.


  gemodereerd
 9. Aan alle schreeuwers en betweters:
  Er is een gezin doodgereden door een dronken randdebiel en er wordt alleen maar over bijzaken gesproken. Laten we blij zijn dat er nog ruimhartige mensen zijn, die hun medemens een menswaardige uitvaart gunnen. Voor de rest is al het standaard-Surinaamse gebrul, ‘mosterd na de maaltijd!’. Daar zijn Surinamers ‘kampioen’ in.

  Ik vraag mij af, hoeveel van die godsvruchtige Surinamers (die regelmatig ‘onze Lieve Heer’ aanbidden) bijgedragen hebben. Of was hun ‘barmhartige God’, even niet aanwezig.

  By the way: Een volledige uitvaart kost in Nederland ongeveer, €6000,-.

  “Over de doden niets dan goeds.”

  Moge hun zielen rusten in vrede.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES