Grote partij dozen alcoholische drank zonder accijnszegels onderschept

7
Alcohol en sigaretten ontvreemd van Accijns Controle Unit
Foto ter illustratie.

Tijdens een roadblock gisteravond aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname, stuitte leden van Surveillance Regio Midden op een grote partij illegale alcoholische dranken in een busje.

De twee inzittenden Giovanie M.(21) en Calvin T.(21) konden de herkomst en bestemming van de alcoholische drank waaronder Gold Label, Black Label en Bols niet verklaren aan de wetsdienaren en werden met de partij drank naar het bureau overgebracht ter voorgeleiding.

De drank was niet voorzien van accijnszegels. Na te zijn voorgeleid werden de twee mannen in verzekering gesteld.

De redactie verneemt dat een vrouwelijke douanier zich vervolgens met de zaak kwam bemoeien door accijnszegels voor de partij drank te brengen. Gaande het onderzoek werd de vrouw ook aangehouden ter voorgeleiding bij een hulpofficier.

Naar verluidt gaat het in deze meer dan honderd dozen aan alcoholische dranken die in beslag zijn genomen.

Bij een wederonderzoek in het voertuig vandaag is een groot geld bedrag in SRD en USD aangetroffen en in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.


7 REACTIES

 1. Maar deze 2 kleine jongens hebben de spullen niet geimporteerd. De importeur moet je hebben. Deze poepe billen jongentjes moeten mooi thuis gaan slapen.
  gemodereerd

 2. De hoofdrol hier is volgens mij de Douanier!!! Zet haar tussen die twee mannen in de zelfde cel!!
  gemodereerd

 3. Goeie vangst. Wederom een rotte appel bij de douane aangehouden
  . Heeft ze alleen gehandeld?
  gemodereerd

 4. ach madam krijgt ze wel vrij en madam lust zeker ook black label , nou drink twee flessen leeg dan kun je lekker uitslapen madam
  gemodereerd

 5. vrouwelijke douanier ging zich vervolgens met de zaak kwam bemoeien door accijnszegels voor de partij drank te brengen. Ze heeft dan wat uit te leggen. bijschuld ook nog haar baan kwijkt
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.