Buitenlander in huurhuis overvallen: verdachten aangehouden

9

Een buitenlandse ondernemer, die op vakantie is in Suriname en in een huurhuis aan de Helenastraat vertoefde, is dinsdagmorgen omstreeks 10.00u in het huis overvallen.

Waterkant.Net sprak hierover met de eigenaar van het appartement. Hij zegt dat het slachtoffer ten tijde van de beroving alleen thuis was. Volgens het slachtoffer is hij door twee criminelen, waarvan een gewapend was met een houwer, beroofd van 3.500 SRD.

Bij de overval ontstond er een worsteling en liep het slachtoffer lichte schrammen op. De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek.

Door tussenkomst van een speciale eenheid zijn beide verdachten kort na de beroving in de kraag gevat. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt over het lot van het duo beslist.


9 REACTIES

 1. PFFFFFF! su is een roversland!! niemand naar toe gaan! en ook geen hulp! ga elders!1 Portugal/ zembabwe/ Afrika? soso kaolo volk!! ma nono! niet meer naar kloteland surimantje! Ik heb alles verkocht en ben in ESPANA!!! fams, kennissen/ vrienden/ willen graag naar mij toe!!! SUUS zijn ego’s en profiteurs!! SU 500 metre onder water zetten!! alle probl. opgelosd!! wel je dierbaren elders naar toe brengen!!!!! in levend houden!!
  gemodereerd

 2. Deze rovers moet je gewoon killen want de gevangenissen zitten vol van zulke mannen. Gewoon een pistool kopen op albina want zolang de hardwerkende burger of toerist bang is komen ze terug. Vooral nu er geen betaalbare werk meer is en het land naar de verdoemenis gaat door opeenvolgende regeringen.
  gemodereerd

 3. Ook al is er ‘betaalbaar’ werk en liggen de banen voor het grijpen; dit volk heeft nooit van werken gehoord. Dit aasgebroed wil niet werken, maar wel luxe spullen. Gelukkig zijn ze meteen in de kraag gevat. Voor hen geen bombel en pagara dit jaar. Laten ze allemaal hun zonden overdenken op Santo Boma, waar ze tot hun dood mogen blijven. Stelletje nietsnutters, surinaamse schande.
  gemodereerd

 4. domme buitenlander , hebt jij nooit gehoord of gelezen dat Suriname een roversland is , over een jaar is de regering weg en dan nemen de criminelen onder aanvoering van ddb de macht weer over en dan zal het land Suriname niet meer bestaan
  domme buitenlander als jij weer terug bent in jou land , praat met de pers en vertel je verhaal en dat je ook zegt dat niemand van jou land naar Suriname moet gaan
  jij hebt geluk gehad voor minder vermoorden ze jou
  gemodereerd

 5. @Filia “dit aangebreid wil niet werken, maar wil luxe spullen”.
  En wie zijn schuld is dat??
  De paarse didibri’s.
  En die paarse fossiel wil nog steeds aan de macht blijven.
  En die paarse flying monkey van didibri blijven hem trouw volgen.
  En daar om zijn er nu heel veel mensen die het moeilijk hebben .
  Mij vraag aan deze paarse ratten is PÉ A MONI DÉ ?????!!!!!!!…
  gemodereerd

 6. @Hunvrey: Geen betaalbaar werk te vinden???
  Ga dan planten, vissen, jagen, wordt klusjesman, tuinman of gewoon koekenbakker en ga dus werken en verdien je geld op een eerlijke manier.
  Maar ja, we weten dat een bepaald deel van de bevolking al moe wordt van de gedachte ‘werken’. @Fila zegt het dus goed!
  En uiteraard moeten we oppassen dat we niet gaan generaliseren, want ik ken er genoeg die heel hard werken. Het zijn altijd weer die rotte appels in de mand….
  gemodereerd

 7. Maar wie gaat nu in de Helenastraat logeren.Dat is vragen om problemen.Want die straat ligt in Van Dijk en dat is min of meer een rovers hol net als Abra Broki.
  gemodereerd

 8. Gevangen nemen en heropvoeden er komt genoeg geld vrij om de nazaten van de slaven te vergoeden. Het geld is genoeg om Suriname voor de toekomst te vrijwaren van dit soort figuren.
  .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.