Ambulance schept overstekende fietser

2
Ambulance schept overstekende fietser
Beeld: Ontspanne Basi/Facebook

Een fietser is dinsdagavond zwaargewond geraakt, nadat hij geschept werd door een ambulance. Dit gebeurde aan de Toevluchtweg in Suriname.

Een getuige vertelt aan de redactie van Waterkant.Net dat het gaat om een jongeman die met zijn fiets aan de hand de weg, ter hoogte van de Grandostraat, overstak. Een aankomend busje verminderde vaart en gaf de jongeman de gelegenheid om over te steken.

Achter het busje kwam er echter een ambulance zonder zwaailicht in volle vaart aan. Die haalde het busje in en schepte daarbij de overstekende fietser. De jongeman ‘vloog’ in de lucht en kwam hard neer op het wegdek.

Hij raakte zwaar gewond aan hoofd en been. De Surinaamse politie werd erbij gehaald en een andere ambulance werd ingeschakeld. Die bracht het gewonde slachtoffer naar de SEH voor medische behandeling.

De klap was zo hard dat de fiets van het slachtoffer totaal vernield is (foto).


2 REACTIES

 1. Bestuurders, als een auto stopt, heeft de bestuurder een bedoeling. Ga niet als een kip zonder kop inhalen. Ook al ben je bestuurder van een ambulance. In dit geval reed die idioot niet meer sirene, dus was hij gewoon verkeer. Vanwaar die haast? Nu heeft hij een onschuldige jongeman misschien wel voor zijn leven invalide gemaakt of misschien is die man al dood. Ambulance chauffeur, je bent een waardeloze iepie KÁ.
  gemodereerd

 2. Vreselijk. Daarom sta ik in het midden als ik iemand over laat steken, mn arm steek ik uit en help kijken.
  Zo erg dat je denkt dat je iemand helpt en dit gebeurt.
  En de verlichting op straat is zo slecht.
  Ook gebouwen hebben rolluik en geen licht. Bezuiniging.
  Beterschap jongeman.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.