Smerige winkel met veel vervallen producten op schappen per direct gesloten

7

De bestuursdienst van het ressort Saramaccapolder heeft samen met de afdeling milieu- en gezondheidsdienst van het commissariaat Wanica Noord-West controle uitgevoerd in de winkels en restaurants.

De medewerkers hebben een winkel na afstemming met districtscommissaris Suraksha Hirasingh per direct gesloten.

De zaak is gesloten vanwege een onhygiënische en ongezonde situatie waaronder waterplassen op de vloer, rattenuitwerpselen op de rekken, een onaangename geur en veel vervallen producten op de schappen.

De burgermoeder doet een beroep op alle winkeliers en restauranthouders om zich te houden aan de vergunningsvoorwaarden.


7 REACTIES

 1. Hier noemen ze geen namen.
  Dat bedoel ik names and faces.
  Publiceer de namen daarvoor zijn journalisten. Als jullie zonder namen publiceren doe dan liever niks want dan is het geen nieuws waarde zodoende bescherm je bevolking ook
  gemodereerd

 2. Ik vind dat men meteen de naam van dit soort smerige winkels moet publiceren. Ik kende het smerige restaurant aan de Kwattaweg niet, maar toch heb ik wel eens iets uit dat restaurant gegeten, omdat een kennis van mij daar wel eens eten gekocht heeft. Laatst reden we erlangs en het restaurant is weer open alsof er niets gebeurd is.
  gemodereerd

 3. Deze smerige Hyena’s willen alleen maar geld zien, al ga jij de pijp uit deng map..pa..g sakasaka’s!! Jammer dat hun fam’s en welpen daarginds geen eten haalden!!
  gemodereerd

 4. platwalsen die zaak , vertel of het een chineze winkel is , want ga eens verder kijken want die chinezen weten niet wat hygiëne is , overal hier in Suriname zijn die winkeltjes smerig
  gemodereerd

 5. Volgens mij zijn er heel veel winkels / restaurants/ hotels en nog heel veel uitgangs gelegenheden en overheidsinstellingen / recreatie gelegenheden die Hermetisch gecontroleerd moeten worden.
  Zo begin een gezonde en gedisciplineerde samenleving ☝️🇸🇷⚡️🤷‍♂️🤷‍♀️🙏👋
  gemodereerd

 6. Voorgoed sluiten die hap, ze gaan weer terug naar hun oude gewoonte! ”Een varken blijft een varken”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Smerige winkel met veel vervallen producten op schappen per direct gesloten.
  Zie tevens FOTO bij het artikel.

  Daarom zijn de laatste 6 maanden ook veel personen overleden.

  Niet alleen SLUITEN van deze zaken, maar direct een flinke financiële boete opleggen en onmiddellijk alle verleende vergunningen intrekken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.