EBS dienstverlening komend weekend beperkt beschikbaar

2
ebs-incasso-kantoor-suriname

In het weekend van 9 tot en met 11 december vindt er een noodzakelijke update plaats van het klantinformatiesysteem van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS).

Van vrijdag 9 december omstreeks 18:00 uur tot en met maandag 12 december 00:00 uur zullen de volgende diensten derhalve niet beschikbaar zijn:

 • Het betalen van de stroomrekening en betaling van gas.
 • Het oproepen van klantinformatie via Myaccount en de EBS website.

Dit zal inhouden dat gedurende deze periode alle EBS incassokantoren gesloten zijn voor het publiek. Ook de kassadiensten van de externe dienstverleners en elektronische betalingen via Uni5Pay en Mope zullen op voornoemde dagen, niet mogelijk zijn.

De dienstverlening voor het doorgeven en afhandelen van elektriciteitsstoringen en klachten via het storingsnummer 139 vindt normaal voortgang. Dit geldt ook voor telefonische bestellingen voor de 100 lbs. gascilinders, het doorgeven van de meterstand en het opvragen van de elektriciteitsrekening via het klantcontactcenternummer 175.

Op maandag 12 december zijn alle locaties weer normaal geopend volgens de gebruikelijke tijden en kunnen de kas- en elektronische transacties alsook de overige digitale diensten normaal voortgang vinden, meldt het bedrijf.


2 REACTIES

 1. In de hedendaagse ontwikkelde IT wereld kunnen bedrijven door het toepassen van de nieuwste technieken als Openshift, Kubernetes container platform en cloudtechnologie, zonder downtijd hun bedrijfsvoering blijven voeren. Klanten merken daar niets van.
  Het zal nog heel lang duren voordat Suriname als ontwikkelingsland kennis hiermee maakt want het zal niet uit de hemel vallen. Hier is beleid voor nodig en laat dat nou iets zijn wat Surinamers slecht kunnen!
  gemodereerd

 2. hebben zeker ook een familie en friends weekend , en de burger kan voor de kosten opdraaien
  vanaf 1 januari 2023 gaat alles omhoog , dus de ebs tarieven zullen dan ook weer hoger worden , het blijven stelers
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.