zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenSportBrazilië verslaat Zuid-Korea met 4-1 en gaat door naar kwartfinales

Brazilië verslaat Zuid-Korea met 4-1 en gaat door naar kwartfinales

-

Does Travel - naar Suriname

Brazilië heeft Zuid-Korea maandag uitgeschakeld in het WK-toernooi om door te gaan naar de kwartfinales, waarmee het de achtste achtereenvolgende keer is dat het meest succesvolle team in de WK-geschiedenis zich heeft gekwalificeerd voor de ronde.

Vinicius Junior van Brazilië scoorde slechts na zeven minuten in de eerste helft van de wedstrijd, gevolgd door Neymar met een strafschop en doelpunten van Richarlison en Lucas Paqueta.

Neymar, met 76 doelpunten voor het nationale team van Brazilië, heeft er nog maar één nodig om de Braziliaanse voetballegende Pele te evenaren voor de titel van de hoogste scorer aller tijden van het land (zeven van die doelpunten waren tijdens een WK).

Hoewel de achterhoede van Zuid-Korea het moeilijk had om zich te verdedigen tegen de aanvallen van Brazilië, scoorde Seung-Ho Paik in de tweede helft om de stand op 4-1 te brengen.

Vrijdag neemt Brazilië het in de kwartfinales op tegen Kroatië, dat doorging naar de volgende ronde. Het werd een 3-1 overwinning op Japan na strafschoppen na een 1-1 gelijkspel. Als Brazilië Kroatië verslaat, staan ​​ze in de halve finale tegenover de winnaar van de vrijdagwedstrijd tussen Argentinië en Nederland.

De 11 teams die maandag overgebleven zijn in het toernooi zijn Brazilië, Nederland, Argentinië, Frankrijk, Engeland, Kroatië, Brazilië, Marokko, Spanje, Portugal en Zwitserland. De VS werd zaterdag uitgeschakeld door Nederland.

Kroatië, Nederland, Argentinië, Engeland, Frankrijk en Brazilië hebben hun plek in de kwartfinales van het toernooi al veiliggesteld, waardoor de vier overgebleven teams moeten strijden om de twee resterende plaatsen.

Morgen neemt Marokko het op tegen Spanje en Portugal speelt tegen Zwitserland.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Landen als Japan, Zuid- Korea moeten er over gaan nadenken aps ze niet talent volle donkere spelers uit Afrika of het Caribisch gebied, Brazilie, Surinsme de nationaliteit van hun landen toekent.

    Met deze creatieve spelers oa in de voorhoede zouden ze gelet op het niveau die ze nu al hebben, zeker de kwart finale halen en daardoor zou het Aziatische voetbal zeker veel beter worden.

    Zie landen als: Frankrijk, UK, Duitsland, Belgie, Nederland/ Oranje, Portugal, Canada, Team USA, waar veel creative donkere spelers zijn en dit het voetballen van deze landen ten goede komt.

    Als ik naar het wk- voetballen kijk, zie ik bijna deze patronen, tik tak voetbal, weinig creativiteit.

    De voetballers vind ik matig en lijken helemaal
    niet op prof- voetballers, maar meer mannen die naar rusland gaan voor schoonheid/ haardracht mode show om een prijs te halen.

    Al die voetbalschoenen met al die kleuren die ze aan hebben, hebben veel voor hoerenlopers.

    Te grote heren onderbroeken die ze aan hebben en achter een bal rennen.

    Ik heb nog niet 1 goede wedstrijd gezien ofschoon ik nooit naar voetbal kijk. Wel naar de herhaling kijken als er gescoord is.

    Als ik het huidige Voetbal vergelijk met de jaren 80, 90 vd vorige eeuw, was dat van vroeger veel mooier, spannender.

    Het model voetbal dat nu wordt gespeeld is een cimbinatie van een slappe aftreksel vh Braziliaans voetbal, Hollandse School Ajax, Oranje, Barcelona waar Coach Rinus Michels, Johan Cruyff, Louis van Gaal een stempel hebben gezet. tikki taki voetbal, veel balbezit, maar niet spannend, slaapverwekkend, saai.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES