Politie zoekt vuurwapengevaarlijke verdachte

8
Politie zoekt vuurwapengevaarlijke verdachte

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Vincent Milton Mijnals alias ‘Minna- Blakka’.

Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging in vereniging. Hij is vuurwapengevaarlijk meldt de Surinaamse politie.

Mijnals is geboren op 14 februari 1972 in het district Suriname en woont aan de Abrasastraat nummer 11 (Flora A) te Paramaribo.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de politie van de Kapitale Delicten op het telefoonnummer 403645, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


8 REACTIES

  1. Meneer Hooghart en Salons er is genoeg te doen voor jullie , hou op met het ophitsen en stakingen organiseren. Ga deze gasten die heel veel op jullie lijken opleiden en begeleiden dan pas ben je bezig om iets nuttigs te doen.
    gemodereerd

  2. Verschrikkelijk en dit alles gebeurd tijdens Chan beleid. Mensen hebben geen geld meer en ze roven, vermoorden. De criminaliteit stijgt en dit komt allemaald door die Chan. Voor mij is de echte moordernaar van het volk alleen Chan. Hij is lekker bezig met zijn luxe vakanties en het volk lijdt eronder. Zelf naar een ander disctrict gaat hij met een helicpoter, terwijl hij met de auto of bus kan gaan. Het volk moet bezuinigen zei hij en wat doet de Chan ! Hij heeft het te lux. En het volk wordt keihard voor de gek gehouden. En voetenlikkers van Chan komen jullie hier niet Chan beschermen, jullie hielenlikkers! Ik ben geen paarse rat maar ik had op oranje olifant op die dikzak gestemd. Hij heeft ons hindoestanen sterk teleurgesteld. Schamen jullie mensen die zich blind maken of hun ogen dichtmaken en hier nog steeds gaan zeggen dat Chan de rommel van de vorige regering opruimt. Nee Chan maakt het erger. Hij maakt luxere reizen , met de helicopter naar de districten. Wij arme volk lijden eronder. Hielen likkers van Chan gebruik nu je verstand en laten we samen bundelen en deze luxe presi laten aftreden! zo helpen wij het volk
    gemodereerd

  3. erg lelijk en eng gezicht! Gezicht heeft geen smaak en erbij is hij een dief! je krijgt gewoon een hekel als je zo een gezicht ziet. en nu we weten dat hij een dief is willen we spugen op zijn lelijke enge gezicht!
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.