Guyanese visser aangehouden voor moord op Dominicaanse vrouw

8
Guyanese visser aangehouden voor moord op Dominicaanse vrouw
Foto: Korps Politie Suriname

De politie in Suriname heeft de 41-jarige Guyanese visser Aniel T. aangehouden in de zaak van de vermoorde Dominicaanse vrouw aan de Hoogestraat. De verdachte is aangehouden aan de Commissaris Thurkowweg ter hoogte van Belwaarde.

Dat zegt de woordvoerder van de Surinaamse politie, Milton Bisschop. Volgens hem stond de verdachte op het punt om met een vissersboot richting zee te vertrekken.

De politie heeft camerabeelden bezichtigd, waaruit blijkt dat de aangehouden man haar als laatst in de nacht heeft bezocht. T. werd vervolgens opgespoord en aangehouden door een stootgroep onder leiding van de regiocommandant hoofdinspecteur Melvin Pinas.

De verdachte wordt nu overgebracht naar Paramaribo en zal worden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

De 42-jarige Dominicaanse vrouw, die donderdag poedelnaakt, gekneveld en badend in bloed in een woning aan de verlengde Hoogestraat in Suriname werd aangetroffen vertoonde twee steekverwondingen in haar rug, snijverwondingen in haar gelaat en blauwe plekken over haar lichaam.

In leven was ze geheten Altagracia Del Rosario. Ze had een kamer gehuurd, waarin ze alleen woonde. Haar ontzielde lichaam is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.

Het motief is vooralsnog onbekend.

8 REACTIES

 1. Proficiat mannen en vrouwen van de afdeling Kapitale Delicten. U heeft snel weer een verdachte in beeld gebracht en gearresteerd!!

  Top!!
  gemodereerd

 2. Als ik Jacko deze reu moest ophalen, dan was hij er niet
  meegekomen. Hij stond klaar, om het ruime sop te kiezen!
  Precies bij het territoriale wateren dan had ik, zijn voeten
  en armen, geamputeerd. Terug laten zwemmen naar
  zijn vaderland deze M@pima Aziatische tering hond.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ja laffe Aniel je dacht door voor de open zee te kiezen je aan je straf zou ontsnappen. Nou vergeet het maar. De grenzen worden beter bewaakt en de opsporingsdiensten hebben betere methoden om misdrijven op te sporen. Ja Aniel ben je kerel door een onschuldige vrouw te vermoorden? Ik vind je een laffe hond en ik hoop dat je in het gevang wegrot. De menigte op de foto had jou moeten lynchen en aan de honden moeten voeren.
  gemodereerd

 4. henry 18 november 2022 Bij 17:47

  Proficiat mannen en vrouwen van de afdeling Kapitale Delicten. U heeft snel weer een verdachte in beeld gebracht en gearresteerd!!

  Top!!
  =====================

  Ja Henry, tis top.

  Is t ook top va die lage Snijders-torie va je.
  Ik ben t nog nie vergete. Want je had ook jaren gelee beweerd dat voetballer Snijders een Su voetballer had beledigd, maar je wou nie vertelle waar ik dat kon nalezen.

  Wees een man, en vertel me dat alsnog. Toon karakter, Henry!
  Want zo is t niet top.
  gemodereerd

 5. Mooie titel voor een boek: Ontevreden Guyanese Visser vermoordt Dominicaanse prostituee in Suriname voor onbevredigende dienstverlening.
  gemodereerd

 6. Oké zij zag er leuk uit, maar nu is zij dood: wat voor toegevoegde waarde heeft deze foto dan ? Dame rust
  in vrede baja!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.