30-jarige man doodgeschoten op vol terras in Rotterdam

14
30-jarige man doodgeschoten op vol terras in Rotterdam

Op het Tiendplein, een verlengde van de West-Kruiskade in Rotterdam, is een 30-jarige man zaterdagavond op een terras doodgeschoten. Het slachtoffer is de 30-jarige Rotterdammer Jaison Sanches.

Op het plein was het zaterdagavond druk en gezellig. Tot omstreeks 22.20u, toen een man met donkere kleding en een capuchon 6 tot 7 schoten loste op Jaison die op het terras stond. Mensen renden in paniek weg na de meerdere schoten.

Een spoedoperatie op straat en een spoedrit naar het ziekenhuis mochten helaas niet meer baten, het slachtoffer kwam te overlijden.

Vrienden van het slachtoffer van Kaapverdiaanse afkomst, begrijpen niet dat juist hij werd doodgeschoten. “Hij woonde daar in de buurt. Iedereen kende hem. Hij werkte met gehandicapten en was een heel vriendelijke man”, vertelt een bekende in shock aan De Telegraaf.

Volgens de politie is het onduidelijk wat er aan het schieten vooraf is gegaan. De politie heeft vooralsnog geen aanhoudingen verricht en roept getuigen op zich te melden. De schietpartij vond plaats precies onder een politiecamera die op het terras staat.

14 REACTIES

 1. Totaal geen medelijden mee!

  Niks aan de hand, gewoon een drugsafrekening, meer niet, gewoon doorlopen mensen…

  “Hij werkte met gehandicapten en was een heel vriendelijke man”, vertelt een bekende in shock”
  Ja zal best, voor de buitenwereld, maar de vraag is wat deed deze ‘lieve’ jongen nog meer???

  Echt lieve jongens worden namelijk niet op straat doodgeschoten.
  gemodereerd

 2. Helemaal mee eens papa jantje! Eeuwig zijn ze heilig en hebben niks op hun kerfstok, je wordt niet zomaar met 7 kogels doodgeschoten.
  gemodereerd

 3. Ik hoop van harte dat mensen, die niet weten waarom deze man vermoord is en toch vinden dat hij en iedereen die op hem lijkt, het verdiend heeft om vermoord te worden, ook eens een keer vermoord worden, waardoor ik, zonder te weten waarom dat gebeurd is, ook leedvermaak mag hebben.
  gemodereerd

 4. @@@Papa Jantje uit Livorno
  Nee hoor mensen worden niet zomaar vermoord,maar soms worden ze ook “OP DE VLUCHT”doodgeschoten…
  gemodereerd

 5. Het slachtoffer moet wel heel veel waarde hebbe, dat ze moordenaar t zich nie kan schele dat hij gepakt wordt.

  Jantje hierbove ga ik voortaan skippe, hihihi ….
  gemodereerd

 6. Ach, de lieve jongen was ook een kickboxleraar en zijn Allah Akbar vriendjes gunnen hem het paradijs. Wat een toeval allemaalzeg, gewoon een criminele klootzak dus!

  Een drugsafrekening, boontje komt om zijn loontje!
  Waar rook is vuur, zo’n lieve jongen was het dus helemaal niet!
  gemodereerd

 7. Jeetje zeg, doe maar niet!

  Het kan ook een vergis-moord zijn, gepleegd door een warrige niet toerekeningsvatbare, oost europese huurling.
  De zoveelste in een rij.

  Handig om het onderzoek af te wachten.
  gemodereerd

 8. Zijn jullie echt zo dom daar in su? Jullie hebben nooit gehoord van een vergis moord noh??? Dat hij voor iemand anders werd aangezien
  gemodereerd

 9. @Diablo. Misschien is el Dombo meer van toepassing bij jou naam. Al die geluiden van “de straat” duid op dat het geen vergis moord was.
  gemodereerd

 10. @Diablo ipv te zetten of mensen in su echt zo dom zijn had je ook Nederlandse social media kunnen verdiepen. Hier wordt niet anders gesproken dan dat het een gerichte moord was!!
  gemodereerd

 11. @diablo
  Een vraag aan jou en als je mij weet te overtuigen dan zal ik me neerleggen bij jouw opmerking zo niet, dan verzoek ik jou om eerst na te denken voordat je Surinamers omlaag haalt.
  Mijn vraag nu aan jou. Het slachtoffer zat in gezelschap van vrienden die na de schietpartij wegliepen. Hebben zij zich als getuigen al bij de politie gemeld ? Ik ben zo benieuwd of dit al gebeurd is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.