Vrouw aangehouden na ruzie en gevecht om kasmoni

9
Vrouw aangehouden na ruzie en gevecht om kasmoni

De politie in Suriname heeft een 37-jarige vrouw aangehouden na ruzie en gevecht om kasmoni. Het gaat om het geval waarbij twee vrouwen slaags raakten en een filmpje daarover viraal ging.

De gedupeerde Simone beweerde dat zij haar kasmoni van 4.800 SRD niet kon ontvangen van de vrouw die het kasgeld beheerde. Ze besloot daarover een bericht op Facebook te plaatsen. De volgende dag stond de kashouder in kwestie op het erf van Simone om verhaal te halen.

De twee kregen ruzie, die volgens Simone gefilmd werd door de dochter van de vrouw. De vrouwen raakten in een worsteling waarbij de kleding van Simone werd weggetrokken. Dit werd ook gefilmd waarna de filmpjes, waarin ook de naakte vrouw te zien was, verspreid werden.

Simone besloot aangifte te doen tegen de kashouder D.H. wegens mishandeling en het verspreiden van de films, waarna de vrouw gisteravond werd aangehouden.

Na te zijn voorgeleid is ze in verzekering gesteld. De Surinaamse politie heeft de zaak in verder onderzoek.

9 REACTIES

 1. Wordt wakker mensen wie hou zich nu bezig met kasmoni. Wij Leven niet Meer in de Jr. 70 of 80 alles is veranderd. Investeer je geld liever bij de bank .
  gemodereerd

 2. Nog een die verhaal ging halen. Para?
  Ze wou eigenlijk medicijnen gaan studeren en daarom beheerde ze het kasgeld voor de opleiding, net zo iets als geld lenen zonder dat de lener het weet om uien en aardappelen te gaan kopen
  Geef heer een beurs toch sam pie? of sla dr beurs
  gemodereerd

 3. lijkt wel op die mannen he die allemaal rotzooi schoppen , verdomd dit zijn geen Surinamers , opdonderen met dat volk , zij maken van Suriname een crimineel land
  gemodereerd

 4. De kleding werd weggetrokken en een naakte vrouw werd gefilmd. Met andere woorden: Simone had geen ondergoed aan. Waar is het filmpje? Ik wil graag die welgevormde Simone naakt zien.
  Reden: mijn moeder heeft mij geleerd: Elke dag douchen en schoon ondergoed want je weet nooit wat voor verrassingen de dag voor jou kan brengen.
  gemodereerd

 5. erg erg erg jullie zijn erg boi sanggggg
  i noh pai uit da ye go hale verhaal…………ppfffff
  gemodereerd

 6. Door dit soort voorbeelden krijg je dat jonge meisjes gaan vechten en elkaar steken. Wanneer gaan volwassenen in Suriname zich een volwassen gedragen. We zijn wel mensapen, maar het verschil tussen onze naaste verwanten en ons, is dat we geacht worden ons beter te kunnen beheersen en altruïstischer zijn.
  In Suriname merk in er weinig het lijkt wel een groep chimps in de dierentuin die 9m de haverklap doordraaien. Wat een stel kleuters. En aan de invloed op de jeugd denkt niemand, neen Mevrouw laat haar dochter het filmen en posten op internet. Als morgen die dochter gaat vechten en iemand verwond of doodsteekt, moet je niet bij de rechter gaan janken.
  In Nederland heb je het ook al met Surinamers vb Glennis Grace
  Ook eerst slaan en dan pas informeren en dan voor de rechter schijnheilig doen. Deze vrouw moet als voorbeeld worden gesteld, niets geen dienstverlening achter de tralies voor een jaar.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.