Kassadame Suribetshop steelt geld om schoolspullen te kopen

10
srd-geld-suriname

De politie heeft een kassadame van een Suribetshop in Suriname aangehouden, voor verduistering van bijkans 13.000 SRD van haar werkgever.

De vrouw bekende de daad en gaf aan dat zij met het geld schoolspullen heeft gekocht. Zij werkte iets meer dan twee maanden bij de bettingshop en zou het geld op meerdere momenten hebben gestolen.

De benadeelde ontdekte een kastekort en deed daarvan aangifte bij de politie. De wetsdienaren stelde een onderzoek in en de kassadame werd daarbij in beeld gebracht als verdachte.

De vrouw werd aangehouden en bekende het geld te hebben weggenomen.

De politie heeft de verdachte na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

10 REACTIES

 1. Als je je personeel, zeker degene die met geld omgaan goed betaalt, heb je dit soort zaken niet. Ze had het geld niet om haar kind(eren) de spullen voor school te geven, dan raak je snel in vermijding als je elke dag zoveel geld voor je neus hebt.
  gemodereerd

 2. ” Wo sit ing ” is uitgelopen op een totale ontwrichting van het land.Het volk heeft hij verarmd.Hij liegt en bedriegt het volk.
  gemodereerd

 3. SRD 13000, wat heeft ze daar voor gekocht gouden potloden of zo?

  Dom lui wijf, na 2 maanden al stelen, zo kennen we de harde werkers weer.

  Gewoon werken en sparen dom wijf.
  gemodereerd

 4. Als de dame het gestolen geld teruggeeft, zal ze, zoals gebruikelijk is in Surinane, na een ernstige waarschuwing door de politie worden heengezonden. Als ze er ook nog leuk uitziet, zal ze, na de baas een aai over zijn bolletje gegeven te hebben, haar baan achter de kassa ook mogen behouden.
  gemodereerd

 5. Opmerkelijke opmerking; de laatste tijd teveel vrouwen in opspraak..vanaf de topfuncties (cbvs hakrinbank) tot verkoopsters n kassadames. Deng motjos lobi monl deng foefoeroe krabdagoes.
  gemodereerd

 6. Ook al betaal je ze goed, ze zullen blijven stelen. Zit gewoon in hun genen. Armoede brengt ze wel in de verleiding, maar blijf ten alle tijde af van andermans goed. Hebzucht mag nimmer hoogtij vieren.
  gemodereerd

 7. @ RobGay

  Ben je weer uit de riool gekropen? Het wordt weer winter
  en het is niet uit te houden daar, in her paarse flikkers hol! Hij heeft het land verarmd, ga lekker je muil spoelen met een
  lekkere diaree man! Jou baasje heeft het land naar de kloten geholpen, en nu schuift je het op andermans bord! Typisch een
  NDP gedrag a no mi, go dédé jongoe!!!!! ”Waardeloze nep
  Econoom” Veel geschreeuw weinig wol, typisch een gedrag
  van een waardeloze Baviaan !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. ROBG
  Je lult weer uit je nek. Toen Sur nog een kolonie was van Ned hadden wij het veel beter. Toen al werd er gestolen. Zelfs kleding op de waslijn buiten was niet veilig. Het stelen gaat niet ophouden ook al wordt Sur een van de rijkste landen door olie. Je moet verder zelf nadenken over diefstal in Sur.
  In de Bijlmer wordt er toch meer gestolen dan elders in NED!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.