Hardloper ziet zware botsing op Bosjebrug gebeuren en houdt trauma over

2

Zondagochtend rond 06.00 uur vond er een zware botsing tussen een personenauto en pick-up plaats op de Wijdenboschbrug in Suriname. Hoewel beide voertuigen flinke schade hebben opgelopen en meters verder tot stilstand zijn gekomen, deden er zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Waterkant.Net verneemt van ooggetuigen dat de personenauto richting Commewijne reed en de pick-up richting Paramaribo. Op een bepaald moment kwam de personenwagen op de rijhelft van de pick-up terecht, met de aanrijding als gevolg.

Door de klap kwam de pick-up tegen de vangrail aan. Enkele spullen die in de laadbak waren, waaronder een 28 lbs gasbom, zijn eruit gevlogen en in de Surinamerivier terechtgekomen.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.

Een man die ten tijde van de aanrijding bezig was te trimmen over de brug, vertelt aan onze redactie dat hij de het geval heeft zien gebeuren en daarvan een trauma heeft overhouden. “Het is op een afstand van net 4 meter van me gebeurd. Het kon anders met me zijn afgelopen, maar God zij dank dat niets mij is overkomen. Ik trim nooit meer over de brug”.

Bekijk hieronder een video van de situatie.

2 REACTIES

 1. Ghost Gasbom in de Surinamerivier.

  Alarm Fase1, Kleur code rood, Vrouwen En Kinderen eerst.

  Als die bom met gas maar geen gasexplosie veroorzaakt als het in botsing komt met een voorwerp/vaartuig of eng ding.

  Bij Goslar kan de explosie wel zorgen voor een oplossing van de vaargeul dat zeer beperkt zal zijn, niet voor schepen met een diepgang van 5 meter in de Surinamerivier naar en van de Jules Sedney rivierhaven.

  We zullen wel zien of de bom heel snel gevonden wordt en hierdoor het gevaar wordt voorkomen in de Surinamerivier of anders of naast Goslar toeristen en Surinamers nog iets, nl een Ghost Gasbom bij hebben om naar uit te kijken in Surinamerivier bij Paramaribo.

  Als ze over de Bosjebrug rijden moeten ze hun handpalm horizontaal als een zonnescherm tegen hun voorhoofd aan houden, waardoor de zon niet in hun ogen schijnt en kijken of ze de Ghost Gasbom kunnen zien met hun twee heel mooie bruine kijkers, het oppervlakte zoetwater van de Surinamerivier onder de loep nemen tot heel in de verte van de horizon. Als ze de Ghos Gasbom zien moeten ze per direct de politie bellen.

  Je moet niet bang maken hoor jongen!

  Mijn hemel!, A sTory Faja!, meisje!, het staat niet alleen in Waterkant, maar ook in Hotpaper.
  .
  gemodereerd

 2. Tsja, morgen valt een kokosnoot uit de boom vlak voor hem, dan gaat hij ook nooit naar die plek.
  Overwin je angst, want elke dag is niet hetzelfde.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.