Voetganger (58) dood na aanrijding Martin Luther Kingweg

4
brandende kaars RIP

Een 58-jarige voetganger is vanmorgen vroeg overleden, nadat hij afgelopen nacht door de bestuurder van een Toyota Hi-ace busje werd aangereden aan de Martin Luther Kingweg in Suriname.

De 38-jarige autobestuurder R.M. reed kort voor de aanrijding rond 03.00u over de Martin Luther Kingweg, komende vanuit de richting van Meursweg en gaande naar die van Cassialaan.

Ter hoogte van Jamaica stak de voetganger S.R. bovengenoemde weg over en werd op de linkerberm aangereden door de bestuurder.

Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn en werd per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Vernomen wordt dat de voetganger onderweg naar de SEH is komen te overlijden.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De Surinaamse politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder is in het bezit van een rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol.

4 REACTIES

  1. 3uur nachts op een onverlichte weg oversteken, ik mag aannemen dat de buschauffeur niet zonder verlichting reed, dus de voetganger moet hem gezien hebben. Hij had duidelijk geen zin meer in zijn leven. Was hij wel onder invloed, en toevallig ook nog doof en blind🤔
    gemodereerd

  2. De president was op z,n streetpartij en had weinig dan niets te rascalen. Het is al jaren bekend bij de pres en consorten dat deze man lid is van een criminele bende. Hij sponsorde eest de ndp en daarna de vhp.
    Hier is het schering en inslag en mijn president mag inpakken. De man is geen haar beter dan zijn achterban. CHAN O SETI DING KONG. ZO DUS. Allemaal 1 pot nat.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.