donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoortvluchtige drugsverdachte en gezin opgepakt

Voortvluchtige drugsverdachte en gezin opgepakt

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een man aangehouden, die vermoedelijk drugs verstrekker is in een zaak die thans in onderzoek is bij de Surinaamse Narcotica Brigade. Het gaat om de voortvluchtige verdachte G.G. alias ‘Blaka’.

Hij werd gistermiddag, samen met zijn gezin, door drugsrechercheurs aangehouden op een locatie in Paramaribo.

Milton Bisschop, woordvoerder van de Surinaamse politie, deelt mee dat tijdens onderzoek in de woning van Blaka een revolver met lege hulzen, 1.085 gram cocaine, kleine hoeveelheden marihuana en hasj, alsook geldbedragen in euro, USD en SRD zijn aangetroffen.

Op basis van feiten en omstandigheden werden naast Blaka ook zijn vrouw T.C., zoon G.M. en vriend T.J. aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname werd het drietal heengezonden, terwijl Blaka in verzekering is gesteld.

De drugs en het geld zijn in beslag genomen. “Narcotica Brigade zal de straat drugsverkoop ontmoedigen”, aldus Bisschop.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Geen enkel drugs verkoper is goed in mijn ogen, maar ze gaan achter kleine pushers, ga die grote boys en middle mannen opruimen samen met de DEA, zodat Su drugs vrij kan zijn, jammer dat niet kan gebeuren want vele van die supporten ook het politici.


    gemodereerd
  2. @ Mr: Voet

    Dus je vraagt nou naar iets waarvan je het antwoordt al
    weet. Je nickname is Mr: Voet, is dat nou Mr: van Mijnheer
    Of van Mr: in de recht(s)geleerdheid (Jurist) als je het
    antwoordt het laatste is, dan vind het heel raar!

    sari tori
    Jacko


    gemodereerd
  3. Heel goed, allemaal opsluiten, ze willen toch van de criminaliteit leven, dan moeten ze ook allemaal ervoor boeten. Er zijn genoeg gezinnen met jonge criminelen die er zo een leven op na houden. Ze weten waar hun familielid mee bezig is, maar zolang ze mee kunnen profiteren boeit het ze niet. Ze zouden meer gezinnen op moeten sluiten die zich massaal van zo een levensstandaard bedienen. Eigenlijk moeten ze dubbel gestraft worden, want zij zijn de helers van hun familie.


    gemodereerd
  4. de groten worden al jaren beschermd dus het zal niet veranderen , de kleintjes zijn ook nu de klos en het grote spul komt op zijn plaats terecht , dankzij rotte appels bij de douane , bij kps , bij het OM en in de regering


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES